Ga naar inhoud

DVR-MS encoderen met NeroVision, wel beeld, geen geluid


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb op mijn pc een dvr-ms file(mediacenter) Nu wil ik deze encoderen naar mpeg zodat ik deze op elke pc/dvdspeler kan afspelen. Op zich gaat dat goed, alleen heb ik prima beeld, alleen geen geluid erbij. Hij zegt ook geen audio, maar dat is er wel in de dvr-ms file. Hoe kan dat en wat kan ik eraan doen? Ik probeer trouwens deze file af te spelen met WMP10.
Link naar reactie
Wellicht niet de reactie die je verwachte maar in kern raakt het wel je probleem: duizenden , zo niet meer, mensen hebben nogal wat problemen om de dvr-ms files om te zetten naar iets zinnigs zoals bv dvd formaat ,een gevolg van de nieuwheid van het formaat. En gezien het feit dat microsoft meestal nogal cryptisch is in de uitleg over hoe een formaat is opgebouwd en wat je er mee kan zal het ook nog wel ff duren voordat iemand een knap tooltje maakt om de dvr-ms stroom om te zetten of uit te pakken naar iets bruikbaars. Als je googeld op "convert dvr-ms to dvd" vind je genoeg leesmateriaal die ook wel de problemen laat zien die iedereen ermee heeft.
Link naar reactie
[quote:128e171a4c="ItsJustMe"][quote:128e171a4c="Pceetje"]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=138278 [b:128e171a4c]Media Center is RUK[/b:128e171a4c][/quote:128e171a4c] Wat een zinvolle bijdrage zeg. Toppie, thx :-?[/quote:128e171a4c]+ Inderdaad, je hebt daar wat gekocht, Toppie die Media Center. http://www.videohelp.com/forum/archive/t246779.html The latest version of Nero Ultra can convert DVR-MS to DVD Compliant files. There are also free third party applications available in the download section of this forum or the greenbutton.com. Its called DVR2WMV. http://www.thegreenbutton.com/downloads.aspx
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...