Ga naar inhoud

Is er iemand onder de lezers die mij kan helpen?


anoniem

Aanbevolen berichten

Mijn Canon printer Pixma ip4700 is helaas overleden en is niet meer leverbaar In plaats daarvan heb ik de Pixma ip7250 aangeschaft. De ip4700 had twee leuke extra’s: De Canon EasyPhotoPrint en de Canon CD-LabelPrint. Deze twee programmaatjes zitten niet meer in de ip7250. In plaats daarvan heeft Canon er een enorm ingewikkeld programma ingestopt: Canon My Image Garden. Na veel gezoek en gevloek ben ik erin geslaagd het programaatje voor het afdrukken van foto’s te vinden. Maar het vinden van het programmaatje voor het afdrukken van DVD-labels lukt me van geen kant. Er is wel een handleiding,maar die had Canon net zo goed in het Sanskriet kunnen uitbrengen, want ik snap er geen snars van. Is één (of meerderen) onder u in staat mij gedegen onderwijs te geven om toch DVD-labels te kunnen afdrukken? PS. Ik ben al contact met Canon, maar daar word ik ook niet veel wijzer van.
Link naar reactie
Heb even bij Google Translate gekeken maar die kent ook geen Sanskriet. Nou kan het zijn dat je de originele cd's nog hebt van de ip4700. De programma's die daarop staan zijn vaak los te installeren zonder de printer-drivers mee te nemen. En anders: http://softadvice.informer.com/Canon_Cd_Label_Print_Download.html http://canon-easy-photoprint-ex.soft32.com/
Link naar reactie
Downloadt het stuurprogramma (óók wel firmware genoemd) voor je printer, op je computer Het stuurprogramma, is een programma, dat vanaf computer/laptop, de printer aanstuurt. http://www.canon.nl/support/consumer_products/products/printers/inkjet/pixma_ip_series/pixma_ip7250.aspx Hier vindt je de software ofwel stuurprogramma's Let welop, dat je de juiste bit-versie downloadt, ga eerst na wélke bit-versie je pc/laptop is, vervolgens de Windows versie die je gebruikt. Alles goed nagegaan. Start dan pas, de gekozen downloadt. Downloadt je de verkeerde bit-versie, of Windows versie, en je zit opgescheept, met een nog groter probleem. .
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...