Ga naar inhoud

Manuel

Lid
  • Aantal items

    187
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    22

Alles dat geplaatst werd door Manuel

  1. Het kan tevens zijn dat je op je telefoon akkoord moet geven om een computer verbinding toe te staan.
  2. Welkom op de community @1044982, Als ik het in het screenshot goed begrijp zie je wel de andere pc correct? Welke versies van Windows draai je? Zitten ze allebei bekabeld, of eentje via WiFi? Gegroet
  3. Goed om te horen dat het opgelost is. Het had evt een driver issue kunnen zijn, maar een hardware matig defect was ook zeker mogelijk inderdaad.
  4. Er zijn zeker manieren om het wachtwoord te resetten naar geen wachtwoord. (te 'hacken'). Echter moet je je afvragen of dit ethisch is wanneer je de laptop van iemand anders hebt overgenomen, je komt dan namelijk in zijn/haar bestanden. Welke windows versie staat erop? Er is mogelijk een manier om inderdaad een factory reset/herstel te doen via een ingebouwde recovery. Een andere optie is een clean install uitvoeren vanaf een bootable USB-Stick met de Windows Installatie erop.
  5. Het klinkt alsof je een virus hebt wat zich voordoet als Windows Defender. Virussen maken vaak gebruik van group policies om het verwijderen van zichzelf tegen te gaan zoals bijvoorbeeld wordt gedaan in een zakelijke omgeving. Als dit een privé machine is, is de melding over de 'IT Beheerder' een goed teken dat het om een virus gaat. Mocht je een screenshot kunnen plaatsen weten we het zeker.
  6. Minecraft op de iPad is als het goed een speciale versie voor alleen iOS. Wanneer je deze aanschaft kan je deze dus niet ook gebruiken op PC, zonder het spel opnieuw te kopen. Daarnaast kunnen je kinderen ook niet tegelijkertijd met hetzelfde account online spelen op dezelfde server. Een account kan immers maar 1x ingelogd zijn op een server.
  7. Indien je de ontvanger van Canal Digitaal hebt ontvangen / in bruikleen hebt, is deze meestal met custom firmware gelocked. Naar welke provider zou je over willen gaan? Vaak krijg je alles aangeleverd van de TV providers.
  8. Manuel

    laptop

    Welkom @Arts, Het zijn flink wat punten in een keer. Ik zal proberen om op alles te reageren. Vaak zou opnieuw installeren gewoon moeten werken als er iets mis is met de installatie. Welke oplossingen geven de leveranciers aan? Heb je het dan over de website van de bieb? Om welke website gaat het? Dit zou in principe geen probleem moeten zijn normaal gesproken, ongeacht de laptop, of er moet een bepaalde virus of iets geïnstalleerd staan wat b.v. extra reclame toevoegt aan de site's die je bezoekt. Welke spellen wil je hierop spelen? En welk besturingssysteem heb je nu op je laptop? Hoeveel opslagruimte heb je nu en was dit genoeg? De nieuwe laptops zullen allemaal met Windows 11 gekocht worden tegenwoordig, dus het kan zijn dat het er wat anders uit ziet dan dat je gewend bent. Veel laptops hebben ook geen cd-drive meer om cd's erin te doen en/of te branden. Maar daar zijn tegenwoordig relatief goedkope oplossingen voor via usb: CD brander via USB
  9. Welkom @swapben Het beste kun je even een nieuw topic aan maken met je volledige vraag. Misschien kunnen we je dan sneller helpen ?
  10. Mochten ze niet in de prullenbak staan dan heb je tools als Recuva die verwijderde bestanden kunnen terughalen zolang ze niet overschreven zijn door nieuwe data ?
  11. Bedoel je tekst op de foto zelf of bedoel je in de eigenschappen? Deze zijn namelijk makkelijker te verwijderen.
  12. Bij verschillende aanbieders is er nog een plek waar je 30 dagen verwijderde items kan terug. (Die uit je prullenbak verwijderd zijn) vandaar de opmerking.
  13. Dat is vervelend om te horen, heb je mogelijk deze gesynced met Google Foto's? https://photos.google.com/ Misschien kan je ze daar nog terug vinden?
  14. Jawel hoor! De vraag is eigenlijk, loop je nu tegen geheugen issues aan? Raakt je RAM vol? Verder zien die modules er goed uit. Ik zou echter wel 4x die erin stoppen. Al zou het geen problemen moeten geven om ze beide door elkaar te gebruiken, wel even zorgen dat dezelfde in dezelfde kleur slot zitten ?
  15. Welkom @Basboy1991, Het lijkt erop dat je op zoek bent naar de functie vlookup ? Mocht je er niet uitkomen dan laat het even weten, of maak even een klein excel bestand met wat dummy data wat erop lijkt zodat ik mee kan kijken met je.
  16. Hi Fred, Welkom op de community sorry voor de late reactie. Speelt dit nog steeds? En heb je in dat geval toevallig een screenshot er van?
  17. Wil even melden dat dit een nuttig topic is, zelfde machine en zelfde SUd storing die ik niet wegkrijg. Ga dezelfde onderdelen van het weekend schoonmaken!
  18. Mooi om te horen dat het opgelost lijkt, ik had ook eerder hardware probleem verwacht.
  19. Zover ik zie heb je een usb-c aansluiting. Ik zou gaan voor een docking zoals bijvoorbeeld: HP usb C G5 Docking Station
  20. Heb je er een windows vista thema op gezet? Want het ziet er niet uit als Windows 11 in het screenshot ?
  21. Welkom bij de community @HenkHelp Welke laptop heb je en welke videokaart? ? Kan ik even kijken welke poorten hij helemaal heeft en wat precies de videokaart aan kan.
  22. Zou je eens hetzelfde willen proberen alleen met deze commando's in deze volgorde: Add-AppxPackage -Register –DisableDevelopmentMode "C:\Windows\SystemApps\Microsoft.Windows.SecHealthUI_cw5n1h2txyewy\AppXManifest.xml" Even kijken of het nu werkt en anders: Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
  23. En krijg je nu nog precies dezelfde melding?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...