Ga naar inhoud

dnapolitano44

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

dnapolitano44's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. wil graag voor mijn twee zonen minecraft aanschaffen. Beide hebben een eigen Ipad. In de toekomst willen we een Nintendo switch of een playstation kopen. Mijn vraag is kan ik nu minecreaft kopen met een account en gebruiken zowel op beide Ipad, als op de pc en/of laptop en in de toekomst dus ook op de Nintendo of playstation? Kunnen de kinderen tegelijkertijd mee spelen met dezelfde account imaar op aparte devices? Welke minecraft kan ik het beste downloaden als ik op meerdere platformen wil spelen? Kunnen mijn kinderen met hun vrienden op afstand spelen ook als twee verschillende platformen gevruikt worden? Alvast bedankt.
 2. k wil graag voor mijn twee zonen minecraft aanschaffen. Beide hebben een eigen Ipad. In de toekomst willen we een Nintendo switch of een playstation kopen. Mijn vraag is kan ik nu minecreaft kopen met een account en gebruiken zowel op beide Ipad, als op de pc en/of laptop en in de toekomst dus ook op de Nintendo of playstation? Kunnen de kinderen tegelijkertijd mee spelen met dezelfde account imaar op aparte devices? Welke minecraft kan ik het beste downloaden als ik op meerdere platformen wil spelen? Kunnen mijn kinderen met hun vrienden op afstand spelen ook als twee verschillende platformen gevruikt worden? Alvast bedankt.
 3. Ik wil graag voor mijn twee zonen minecraft aanschaffen. Beide hebben een eigen Ipad. In de toekomst willen we een Nintendo switch of een playstation kopen. Mijn vraag is kan ik nu minecreaft kopen met een account en gebruiken zowel op beide Ipad, als op de pc en/of laptop en in de toekomst dus ook op de Nintendo of playstation? Kunnen de kinderen tegelijkertijd mee spelen met dezelfde account imaar op aparte devices? Welke minecraft kan ik het beste downloaden als ik op meerdere platformen wil spelen? Kunnen mijn kinderen met hun vrienden op afstand spelen ook als twee verschillende platformen gevruikt worden? Alvast bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...