Ga naar inhoud

welk toetsenbord en muis (multimediawerk en gaming)


Aanbevolen berichten

Beste forumleden, Ik heb deze week mijn nieuwe pc besteld. Enige dat ik nu nog moet is toetsenbord en muis. Gebruik: Vooral multimedia applicaties (photoshop, dreamweaver, Flash, cinema 4d, premiere, after effects etc etc) maar tevens ook veel gaming. Mijn eerste keuze was de [url=http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/162&cl=nl,nl]logitech mx5000 combiset[/url].. echter na het lezen van ontelbare negatieve reacties toch maar besloten om niet te kopen. Tweede mogelijkheid: [url=http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/180&cl=nl,nl]het G15gaming toetsenbord[/url]. Echter deze heeft een lcd scherm is niet perse nodig. [url=http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/285&cl=nl,nl]G11 toetsenbord[/url]. Zelfde als hiervoor maar dan zonder die display. Vooralsnog gaat mijn voorkeur uit naar de G11 versie.. Maar wellicht zijn er nog talloze andere goeie opties.. Budget is niet direct heel belangrijk maar een eurootje of 80 is toch wel absoluut het maximum.. eurootje of 50 vind ik beter klinken eigenlijk.. [b:6e9ba916ef]En dan de muizen[/b:6e9ba916ef] Ik heb nog geen echte voorkeur... ik verrek het eigenlijk om op dit moment een honderd euro uit te geven voor de muis. Eigenlijk zou die mx5000 combi set echt ideaal voor mij zijn.. helaas is er een hoop ellende op de markt bij dat systeem.
Link naar reactie
Er is ook een budget laser muis van logitoch, bedoeld voor oem hardware. Dat is de RX1000. http://www.azerty.nl/producten/product_detail/134/11057/rx1000-laser-mouse.html Ik gebruik zelf trouwens gewoon goedkope standaard muisjes. Zie het nut van die dure dingen niet zo, en ze slijten net zo snel. Is een grafisch tablet voor jou niet iets? Niet als "muis", maar ernaast.
Link naar reactie
kijk eens op deze foto: [img:6d07d3f9c9]http://www.planetdust.nl/kamer/4.jpg[/img:6d07d3f9c9] onderaan op het bureau ;) een mooie wacom intuos 3 a5 :) Helemaal ideaal aangezien ik links ben (schrijven etc) en de muis met rechts bedien... goeie combi tegen rsi. die muis wat je aangaf is misschien idd een optie ja. ik heb nu thuis zo'n logitech mx700 dacht ik.. maar deze ligt stof te happen in de kast (gare accu)
Link naar reactie
ik heb nog eens verder gekeken voor die muis... die wat jij aangeeft is prima voor mij.. Ik hoef geen draadloos meer (ellende met die batterijen), daarnaast werkt deze met laser (volgens mij nauwkeuriger dan optisch)... voor de prijs hoef ik het al helemaal niet te laten. ik heb toentertijd iets van bijna 100 euro uitgegeven aan die mx700 muis.. nu ligt deze stof te happen in de kast. vind het mooi geweest. 20 euro voor een muis is goed zat. snap alleen niet wat je bedoeld met OEM in dit geval. Bij salland zie ik toch duidelijk "retail" staan en geen OEM.
Link naar reactie
hoe denken jullie over de logitech g11? Lijkt me een mooi toetsenbord. Tevens veel sneltoetsen welke ook te programmeren zijn in andere applicaties (en niet alleen games dus). De prijs is redelijk vind ik.. sommige plaatsen kost ie 45 tot 50 euro. De lcd optie op zijn duurdere broertje lijkt me niet nodig. [url=http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/285&cl=nl,nl]linkje[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...