Ga naar inhoud

Hotpoint Ariston AQGMD149


Hendrikus

Aanbevolen berichten

Programma start niet. De laatste was is gewoon verlopen, gewoon leeggepompt. Er knipperen geen lampjes, alles ziet er normaal uit. Ik ben er al uitgebreid mee bezig geweest. Water en elektra zijn in orde. Achtereenvolgens waterventiel, deurslot en pomp vervangen en hij doet het nog steeds niet. Ik denk dat het in de elektronica zit. Wie kan er advies geven?
Link naar reactie
Hallo HarryO Wat doet hij nog wel? 1) afpompen: werkt niet 2) centrifugeren: werkt niet 3) op het display zie ik niets bijzonders wat er altijd staat, gewoon verlicht. 4)de elektronica module onder in de machine gecontroleerd op losse contacten 5)zo te zien geen bol staande elkos. Jammer dat ik niet even een foto kan meesturen.
Link naar reactie
[I]Wat is het type nummer van het IC U2 ?[/I] Ik heb even opgezocht wat een IC U2 is. Ik geloof dat ik het begrepen heb en heb een foto toegevoegd aan hetzelfde album. Ik hoop dat je het kunt lezen. Helaas weet ik niet hoe ik dit op een open locatie kan zetten. https://photos.google.com/album/AF1QipOmf5Kz6GL-btc14sxLHSEZk2mpIL7VEpVoBGH_/photo/AF1QipPNdNLz0TAz7Si8DIkqYd7r44-kxSe7vAN7dPjf
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Tip: zet de foto in dropbox en deel de link. Werkt altijd, terwijl je bij Google vaak eerst de rechten goed moet zetten ;-) Op http://www.maakmijnwitgoed.nl/ kan je een paar voorbeelden zien van de IC-tjes met 7-pootjes die er bedoeld worden! Succes!

Klusser - Motormuis - IT-er - Fotograaf - Gadgets liefhebber - Techneut - Nieuwsgierig - ...

Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...