Ga naar inhoud

DVD met divx5 geript, ondertiteling geript, en nu?


Aanbevolen berichten

Ik heb een DVD met divx5 geript, en met subrip en subsync de ondertiteling geript en gesycnhroniseert. Wanneer ik de boel in subsync bekijk, ziet het er allemaal prima uit, maar zodra ik de avi met een player ga bekijken is de ondertiteling pleitte. (ook met de divx player) Moet ik die 2 bestanden (.avi en .srt) niet op een of andere manier samenvoegen? Uiteindelijk open ik de avi natuurlijk en niet de .srt.
Link naar reactie
Ok, het ligt dus aan de player en niet aan mijn noeste arbeid als ik het goed begrijp :) Ik zie de ondertiteling nu ineens wel in Mediaplayer (notabene), maar nog altijd niet in de anderen. (heb trouwens nog geen van bovenstaande players geprobeert, ga ik nog doen.) Maar ik weet nu in ieder geval waar ik het probleem / de oplossing moet zoeken. Tnx.
Link naar reactie
Als je de divx5 handel goed geinstalleerd hebt en de film en subtiles in dezelfde map staan en dezelfde naam op de extensie na moet het werken in media player. (bij mij dan) Eventueel nimo codec downloaden en bs- player Nimo hier onder andere : http://service.multikabel.nl/breedband/link.php?id=12&link=http://movies.multikabel.nl/pub/codecs/Nimo50Build7.exe ps eventueel de subtitles omzetten met dat tootlje naar een ander subtitel formaat ssa. http://www.divx-digest.tv/software/subtitle/SRTtoSSA.zip Peter
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...