Ga naar inhoud

Game pc 1000 euro


Aanbevolen berichten

Ik ga binnenkort een nieuwe pc kopen met een budget van 1000 euro. Dit leek me wel wat, samengesteld bij azerty: [img:1af9f03f41]http://i17.tinypic.com/4t6xhn9.jpg[/img:1af9f03f41] Iemand opmerkingen of dingen die beter kunnen? Verder als dvd brander een NEC AD-7173S 18x, uit de best buy guide gehaald die branders zit niet zoveel verschil in lijkt me. En ik zag ook dat een systeem in elkaar zetten daar 48,99 kost wel overdreven(zonder vista installatie) Alleen cpu+koeler en geheugen op mobo zetten kost 15 euro. Dan kunnen ze dat mobo ook wel in de kast bouwen en een videokaart erin is ook niet veel werk. Maar goed, iemand tips, dingen die beter kunnen etc etc. ?
Link naar reactie
Best een aardige samenstelling. Moederbord zou wel wat goedkoper kunnen. Duurt nog een hele tijd voor ddr3 aantrekkelijk wordt. Als dvd zou ik lite-on of samsung nemen. Harddisk van seagate of western digital. Videokaart heeft voldoende geheugen voor je scherm? Als koeler kun je ook nog aan een scythe mine of infinity denken.
Link naar reactie
[quote:9a2116255f="jean willem"]Zo'n p5b gaat niet lukken FTI das nl een 1066fsb bordje :wink: dit mobo is wat goedkoper: http://www.azerty.nl/producten/product_detail/89/35650/ga-p35-s3.html[/quote:9a2116255f] Daar zit geen firewire op ook een slechtere raid chip. Dat moederbord is wel echt anders niet alleen -firewire.
Link naar reactie
Ik denk niet dat je voor het eind van het jaar op een nieuwe serie hoeft te rekenen. Nvidia hoeft ook helemaal geen haast te maken, aangezien er erg weinig concurrentie van ati is. Er waren al wel geruchten over een 8900 serie, als ati wel met interessante kaarten gekomen was. Maar daar hoor ik nu niks meer over. http://www.theinq.com/default.aspx?article=37655
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...