Ga naar inhoud

geluidsprobleem MSI K7T Pro2 266 RU


Aanbevolen berichten

Na het flashed van mijn bios(msi k7t pro2 266 ru), mis het rechter geluidkanaal van m'n geluidskaart. Dit is gebeurt na het flashen van mijn bios ver. 3.0 naar 3.3. Sinds dien doet het rechter kanaal van mijn onboard geluidskaart het niet meer.

Ik heb geprobeerd terug te flashen naar 3.0, maar daarmee verdween het probleem niet :sad:

Alle windows instelling staan goed.

Weet iemand hier een oplossing voor?

B.v.d -=Hunter=-

Link naar reactie
  • 3 weken later...
[quote:b1cd2e85cb] Op 2001-12-28 22:56, schreef -=Hunter=-: Na het flashed van mijn bios(msi k7t pro2 266 ru), mis het rechter geluidkanaal van m'n geluidskaart. Dit is gebeurt na het flashen van mijn bios ver. 3.0 naar 3.3. Sinds dien doet het rechter kanaal van mijn onboard geluidskaart het niet meer. <P>Ik heb geprobeerd terug te flashen naar 3.0, maar daarmee verdween het probleem niet <IMG SRC="images/smiles/icon_frown.gif"> <P>Alle windows instelling staan goed.<P>Weet iemand hier een oplossing voor?<P>B.v.d -=Hunter=- [/quote:b1cd2e85cb]als je je bios heb geflash dan moet je wel weer alles in je nieuwe bios instellen. dus ook je geluid en de nieuwe via drivers voor je mobo gebruiken
Link naar reactie
Ik heb er zelf een schone windows installatie tegenaan gegooit. Drivers alles weer geinstalleerd, alleen maar aan 1 kant geluid. Maar ik heb ondertussen het moederboard geruilt bij alternate, en ze deden gelukkig niet moeilijk. En deze doet het weer. Alleen deze bios ga ik effe nog niet flashen. Bedankt voor de tips.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...