Ga naar inhoud

Ik gebruiik al een paar jaren W7 en kan nog altijd geen folder openen in een nieuw venster ?


KJU007

Aanbevolen berichten

Ik weet waar de instellingen hiervoor staan. Al de oplossingen die ik vind is voor mensen die het omgekeerde niet kunnen: nl. een folder openen in hetzelfde venster. Elke folder word bij mij in hetzelfde venster geopend, eender hoe die instelling staat.
Link naar reactie
Begrijp ik toch echt niet Kasander1. Heb ik niet overduidelijk gezegd dat eender hoe die instellingen staan elke map bij mij steeds in hetzelfde venster opent ? Waarom worden de vragen niet gelezen ? Dit begint echt belachelijk te worden, maar je bent niet de eerste en ws. ook niet de laatste. Toch nog bedankt voor de moeite.
Link naar reactie
Niet vervelend bedoeld maar het komt MEER(!!) dan geregeld voor dat personen niet de moeite nemen om even door te zoeken op Google. Vandaar zo'n antwoord. Daarbij is het antwoord passend bij de vraag. Het gaat niet om de omgekeerde situatie. Maar wat nog veel vervelender (tot behoorlijk irritant) is is als mensen niet reageren op een goed/minder goed/fout antwoord.
Link naar reactie
Laten we duidelijk zijn ik kan gewoon geen twee open folders maken in mijn W7. En die instellingen die dat dan zgz.moeten bepalen wel die staan juist. Elke folder in een ander venster openen. Maar het gebeurd niet. Reden waarom ik andere browsers gebruik. Het googlen naar een antwoord helpt niet want ik kom altijd oplossingen tegen voor het omgekeerde.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...