Ga naar inhoud

Homer

Lid
 • Aantal items

  1.438
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Homer's prestaties

Grootmeester

Grootmeester (8/8)

 • IJsbreker
 • Eerste reactie

Recente badges

2

Reputatie

 1. Gesoldeerd wil niet zeggen dat het niet vervangen kan worden maar het is dan niet bedoeld te worden vervangen door de gebruiker. Cache en de effectiviteit er van verschilt per gebruik, meer wil dus niet direct zeggen dat dat beter is.
 2. Kijk even in de gebruiksaanwijzing van je apparaat: Apple geeft goed aan wat de mogelijkheden zijn en pik dan het beste voor je.
 3. Klinkt als een zwak signaal: doe eens een scan met een tool op de sterkte van de zender?
 4. Is lastig te zeggen want ik weet niet wat er gebeurt is. Normaliter worden dergelijke systemen geleverd met een bepaalde indeling van de systeem disk die ook normaal booten mogelijk maakt vanzelfsprekend. Misschien heb je de mogelijkheid gebruik te maken van een herstel methode kijk daarvoor eens in de gebruiksaanwijzing. Windows heeft vaak een naar mijn ervaring goede reparatie functie op z’n installatie medium waar je van kunt opstarten, dat zou je kunnen proberen als je denkt dat het aan Windows ligt.
 5. Het is een eenvoudige vraag maar een moeilijke kwestie: .pdf is een eindformaat. Veelal samengesteld op specifieke wijze uit verschillende componenten en daardoor moeilijk weer tot de individuele formaten terug te brengen. Adobe zegt zelf ook dat .pdf eigenlijk niet is aan te passen zonder de componenten te bezitten, zegt wel wat?
 6. Is vaker het geval bij apparatuur bij het aanzetten het is waarschijnlijk een inschakel verschijnsel. Betere apparatuur onderdrukt dit wel. Ik heb het b.v. bij m’n Rocki die moet ik eigenlijk aanzetten voordat ik de versterker aanzet.
 7. Kijk eens naar een systeem dat niet werkt met slechts een zender/ontvanger. Mesh heet dat meen ik.
 8. Probeer eens bij Microsoft de maker van Windows. Mail ze en geef zo veel mogelijk details. Heeft denk ik enkel zin als je recht hebt op ondersteuning?
 9. Gebruik gegevens herstel software. Schrijf nu niets meer naar het medium waar het op is gebeurt, zet zelfs de pc uit als het op de systeem schijf is gebeurt en benader die met enkel lees recht totdat je de herstel software er aan hebt laten werken.
 10. Het lijkt aan de andere kant anders te zitten dan bij u, vergelijk eens op detail?
 11. Laat er even iemand naar kijken die er verstand van heeft als je zeker weet dat je gedaan hebt zoals het moet of stuur een mail aan de maker met zo veel mogelijk details?
 12. Het is een dienst van Microsoft meen ik, vraag hen eens?
 13. Veel is afhankelijk van hoe je werkt, Windows Defender schijnt vooral te mikken op recente malware, met completere pakketten werk je waarschijnlijk ook tegen oudere malware. Ben je je onbewust van gevaren dan zou ik naast een vereiste back-up meer toepassen dan Defender, weet je waar de gevaren loeren dan kun je in principe zonder maar is Defender niet schadelijk.
 14. Is lastig te zeggen gegeven de vele variabelen die mogelijk zijn bij pc’s. Misschien is het het beste eens een e-mail te sturen aan de maker met zoveel mogelijk details.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...