Ga naar inhoud

Rammelaar

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Rammelaar's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

1

Reputatie

 1. Mijn PC met Windows 10 komt niet meer uit de slaapstand. In de BIOS zijn de instellingen voor toetsenbord en muis aangepast zodat dit zou moeten kunnen maar helaas. Iemand een idee hoe dit op te lossen?
 2. Mijn PC komt niet meer uit de slaapstand. Opnieuw opstarten is het enige dat nog lukt. De PC lijkt als het ware bevroren.
 3. Al geruime tijd verstuurd mijn PC zowel met Outlook 2010 als nu met eM-Client te pas en te onpas, dus onregelmatig, een lege email op een ontvangen bericht. Ik al diverse scanners geprobeerd. Ik gebruik GData internet security, adblocker in Firefox. Ik heb ontvangstbevestiging en dergelijke instellingen in de mail progs uitstaan. Kortom ik weet niet waar dit vervelende verschijnsel vandaan komt. Hebben jullie misschien een idee? Volgens mij ben ik niet gehacked. Heb ik gechecked met have I been pwned.
 4. Webcam staat in apparaatbeheer met een geel driehoekje. De software een paar keer opnieuw geïnstalleerd. steeds de foutmelding C39. Het besturingsysteem is Win10 Pro X64. Dit probleem speelt niet bij Win10 Home 32 bit. Dan werkt de webcam gewoon. Ook in Linux werkt de webcam. De cam is dus verderr in orde en het ligt waarschijnlijk aan de X64 uitvoering van Windows.
 5. DE webcam heeft altijd gewerkt en werkt nog met Linux Mint en Linux Ubuntu en ook met Windows 10 x86 helaas sinds updates van windows niet meer met X64. Op internet gezocht en dit is een veel voorkomend probleem. Ik heb via Logitech de software (van 2012!!!) opnieuw gedownload en geïnstalleerd maar Windows herkent de webcam niet. Wel wordt de webcam in apparaatbeheer weergegeven maar updaten van de driver werkt niet. Foutcode is code 39. Wat kan ik nog doen?
 6. Stokoude accu dood dus nieuwe er in. Deze laadt niet op. 30 sec. resetten zonder accu en netstroom helpt niet. Processor AMD Turion met 2 Gb werkgeheugen en 80 Gb HD. Alles werkt met Linux inclusief de WiFi echter deze uitdaging wil maar niet lukken. Iemand een idee? De computer herkent de accu kennelijk niet want de bij de oude accu wordt er wel geladen maar de accu houdt de lading niet meer vast. Graag iemand die hier een oplossing voor heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...