Ga naar inhoud

CoosV

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

CoosV's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • 30 dagen mijlpaal
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Nee, niet echt. Mijn systeem is ongeveer even oud met dezelfde configuratie, maar ik heb geen zin in workarounds omdat mijn ervaring is dat mijn systeem net weer hard- of softwarematig anders in elkaar zit dan wordt beschreven en dat ik dan weer eindeloos aan het knoeien ben om het in de lucht te krijgen en te houden nu of in de toekomst. Ik heb een nieuw moederbord geïnstalleerd maar het systeem start niet op en nu krijg ik van de fabrikant te horen dat mijn SSD ws op de verkeerde manier is geformatteerd en dat ik toch een naar een schone windows installatie zal moeten?. Wat op zich niet verkeerd is want ik wilde de SSD toch al anders inrichten zoal eerder gepost, maar het wordt een hoop extra werk Het enige wat voor mij echt belangrijk is zijn mijn mailbestanden en ik vraag me na al die jaren af waarom ze die toch zo diep en en ongelukkig verstoppen. Waarom niet gewoon een map met mail en dat daar alles instaat ipv van onduidelijike .ost bestanden ed. Nou ja, we knoeien maar gewoon door.
  2. L.S. Mijn huidige zefbouwsysteem is intussen aardig oud en met de release van windows11, waarvoor het niet geschikt is, wil ik een nieuw moederbord inbouwen. Mijn huidige SSD, grafische kaart en harde schijf voldoen nog prima, alleen hoe bewaar ik alle relevant data zoals mijn mail en een aantal programma's die ik in de loop der tijd heb gekocht of gedownlaod en waar ik aan gewend ben geraakt. Ik wil dus mijn huige SSD opnieuw formateren, ik heb hem nu gesplitst in twee schijven, daar wil ik er weer 1 van maken en daarop W11 installeren, en alle programma's op mijn harde schijf zetten. Daar staan de meeste al op, maar de het starten ervan gaat via de C schijf, dus hoe herstel ik die koppelingen zonder alles opnieuw te moeten installeren. Want dat wordt nogal een klus. Verder ik heb een licentie voor W10 gekocht, geen OEM, ik neem aan dat ik die dus ook weer kan gebruiken voor mijn nieuwe pc. Is er ergens een stappenplan dat je kunt volgen dat iemand weet?
  3. Ik heb een laptop en een pc, op beide wordt ingelogd met een ander account. Nu wil ik deze twee vervangen door 1 nieuwe. Hoe doe ik dit zonder mijn bestaande accounts op te moeten heffen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...