Ga naar inhoud

Optische kabel


Aanbevolen berichten

Hallo \r\n\r\nIk heb een Xtreamer ultra deluxe 2. (XBMC)\r\n\r\nHet geluid heeft het altijd prima gedaan via de optische kabel , maar nu doet hij het niet meer. \r\nDe reciever (JAMO) geeft aan SPDIF Unlock\r\nDe instellingen in XBMC staan op digitaal, dus waar het probleem ligt weet ik even niet mee.r \r\n\r\nIemand een idee? \r\n\r\nMark
Link naar reactie
[QUOTE=couch_potato;648093]Volgens de link hierboven zit er geen terminal (command line interface) in, dus je kunt geen commando\'s intikken. En dan wordt het wel heel lastig. Een linux expert kan het mogelijk wel aanpassen en er zelf een terminal in fabrieken oid, maar dat gaat mij ook boven de pet.[/QUOTE]\r\n\r\nMaar bij de audio instelling geeft hij wel de drivers aan ?
Link naar reactie
Hier gaat geluid vanaf de computer met XBMC via hdmi naar de tv en van daar uit weer met een optische kabel naar de speakerset. Dat is geen oplossing van je probleem, maar misschien voor nu wel werkbaar.\n \nIk heb hier ook wel eens problemen gehad met het geluid van xbmc, dat hij een instelling niet pakte zonder eerst xbmc te herstarten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...