Ga naar inhoud

iPad


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Oké. \nHeb mini iPad, en wil een paar bestanden van pc op dat ding zetten. Heb daarvoor copycom app op pc gezet, heb dus een map waar ik de bestanden kan parkeren - maar heb geen idee hoe ik ze nu op de pad krijg. Heb copycom ook op ipad gezet, maar kan niet inloggen met hetzelfde wachtwoord als opgegeven bij de pc versie. \nDus wat gaat er niet goed?
Link naar reactie
[QUOTE=loesje;640142]jawel - daar staat:\"apple ipad digitale camera\".[/QUOTE]\r\n\r\nIn dat geval is het connectie-protocol dat hij gebruikt het Picture Transfer Protocol (PTP). Als hij zo staat ingesteld kan je alleen [I]foto\'s[/I] kopiëren naar je iPad via de verkenner. Ik lees [URL=\"https://discussions.apple.com/thread/2392788?start=0&tstart=0\"]hier[/URL] en [URL=\"http://forums.whirlpool.net.au/archive/1672445\"]hier[/URL] dat het niet te veranderen is.\r\n\r\nIs [URL=\"https://www.copy.com/about/\"]dit[/URL] dat copycom (copy.com)? Ik zou even een nieuw wachtwoord aanvragen, de app deïnstalleren en de data ervan verwijderen op je iPad. Er is inderdaad niet echt een goede handleiding beschikbaar, maar in principe zou je een folder op je computer moeten hebben waar je VIA COPY spul in moet zetten. Vervolgens wordt het automatisch op je iPad gezet als er een internet-verbinding is. Let er wel even op dat dit niet via je 3g gaat, anders komen je abonnementskosten wat hoger uit...\r\n\r\nEven een opmerking: ik heb de Terms of Service even gelezen van Copy en er staat het volgende:\r\n\r\n[QUOTE]\r\nWithout limiting the generality of the foregoing, if a Free Account is inactive for a significant period of time, then Copy may delete any or all of Your Files. At least 30 days notice will be provided to the associated email address(es) on a Copy account in the event of changes to the amount of free storage, account termination for any reason other than abuse, or deletion of data due to inactivity.\r\n[/QUOTE]
Link naar reactie
[I]In dat geval is het connectie-protocol dat hij gebruikt het Picture Transfer Protocol (PTP). Als hij zo staat ingesteld kan je alleen foto\'s kopiëren naar je iPad via de verkenner. Ik lees [/I][URL=\"https://discussions.apple.com/thread/2392788?start=0&tstart=0\"][COLOR=#004770][I]hier[/I][/COLOR][/URL][I] en [/I][URL=\"http://forums.whirlpool.net.au/archive/1672445\"][COLOR=#004770][I]hier[/I][/COLOR][/URL][I] dat het niet te veranderen is.[/I]\nIk begrijp uit [I]hier&hier[/I] dat je dat je wel via itunes wat op kan halen, maar [COLOR=black]hoe[/COLOR]?\n \nIs [URL=\"https://www.copy.com/about/\"][COLOR=#004770]dit[/COLOR][/URL] dat copycom (copy.com)? Jawel. Ook gratis in de app store.\n \n[I]Ik zou even een nieuw wachtwoord aanvragen, de app deïnstalleren en de data ervan verwijderen op je iPad.[/I] Uhhh - nieuw wachtwoord heb ik al. Maar als ik de app op de pad open, vraagt ie om een account aan te maken met (wat ik al gemaakt heb bij de pc download), ik vul hetzelfde in als wat ik voor de pc account heb opgegeven en dan roept ie dat m\'n emailadres al bestaat - ja gek is dat. Dat lukt dus niet. Dus - wat moet ik dan verwijderen, en nog erger, hoe verwijder je überhaupt wat van dat ding?\n \nMaar affijn, [I]in principe zou je een folder op je computer moeten hebben waar je VIA COPY spul in moet zetten.[/I] Die heb ik, er staat een PDFje in, dat ik op de pad kan lezen als ie er ooit nog eens terecht komt.[I]Vervolgens wordt het automatisch op je iPad gezet als er een internet-verbinding is.[/I] Oh. Nou dat zou wel in de categorie mirakels vallen, maar eerst moet ik Copy van de pad zien te krijgen dacht ik - moet ik het trouwens ook van de pc verwijderen?\n \n[I]Let er wel even op dat dit niet via je 3g gaat, anders komen je abonnementskosten wat hoger uit...[/I]\nGrinnik. De pad is de enige i in mijn mobiele bestaat.\n \n[I]Even een opmerking: ik heb de Terms of Service even gelezen van Copy en er staat het volgende:[/I]\nBedankt voor je oplettendheid, goed om te weten. Maar op dit moment zou ik erg blij zijn áls er iets stond.\n \n@Ricky1 \nBedankt, daar ga ik eens even snuffelen.
Link naar reactie
@Loesje\nAls je een wat oudere iTunes versie hebt ziet het er zo uit:\n[IMG]http://images.aimersoft.com/images/tutorial/ipad-set.jpg[/IMG]\n\nMet de nieuwe heb ik niet gewerkt, maar volgens mij zie je links bovenin een menuutje waar je kan kiezen voor muziek, films etc. Misschien staat hij hier bij?\n\nIk zou die app alleen even van je iPad verwijderen. Hoe dat precies gaat staat [URL=\"http://www.theipadguide.com/faq/how-do-i-uninstall-remove-ipad-appstore-application\"]hier[/URL]. Ik zei verwijder ook de data, dat is een optie in Android. IOS ken ik niet, grote kans dat het niet bestaat, maar misschien is de app even verwijderen genoeg.\n\n-Edit- O kijk nou, daar moet hij komen:\n[IMG]http://cdn.imore.com/sites/imore.com/files/styles/large/public/field/image/2012/12/itunes_1.jpeg[/IMG]\n\n[URL=\"http://www.imore.com/how-manually-transfer-media-your-iphone-and-ipad-itunes-11\"]De pagina zelf bied ook wat meer info.[/URL]
Link naar reactie
Om te beginnen bedankt voor je hulp bij deze zoektocht.\nOudere versie...het geval is vijf dagen oud. Menuutjes heb ik niet, en alles maar dan ook alles wat itunes laat zien of waar je kan gaan kijken gaat alleen maar over films muziek en boeken. Er staat een zoekoptie, die alleen maar zoekt in voornoemde categoriën, dus als ik ipad intoets krijg ik een lijst boektitels die daarmee te maken hebben. Ook je link gaat alleen maar over films muziek etc. en syncen - ik wil alleen maar een pdf-je of een powerpointje ofzo overhevelen (als test). Syncen is zowiezo niet aan de orde wegens gebrek aan verdere gezinsleden van de i familie.\nDe copycom app is van de pad af, dat was in ieder geval iets dat makkelijk was...\n \nWe blijven hopen!\n \nBedenk nu ineens op welke apparaat je naar itunes kijkt - ik kijk steeds op m\'n pad maar misschien moet ik op m\'npc kijken??
Link naar reactie
Het idee was misschien goed, maar het resultaat niet. Itunes vertoont alleen maar media in alle soorten en maten, en als ik bovenaan op ipad mini klik krijg ik de zegeningen voorgeschoteld van een ding dat ik al heb. En waar ik steeds sjagrijniger van wordt, wat niet de bedoeling was uiteraard. \nHopelijk blijft jouw humeur goed.
Link naar reactie
Nou laat ie fijn zijn - probleem opgelost. Ik begreep al niet wat itunes nou van doen had met een systeem á la dropbox, en dacht laat ik maar eens kijken hoe ze het daar doen, veel verschil zal er niet zijn. Vond een aapnootmies handleidinkje hoe je dat doet en toen was het allemaal in één klap duidelijk. Copycom weer op de pad gezet, geen problemen met het daaropvolgende aanmelden (digitale wispelturigheid moet een complot zijn van de handel in kalmeringsmiddelen) en hoppa, via de wolk sluist alles naar het padje.\nReuze bedankt voor de geboden hulp! (al weet ik nog niet hoe je een screenshot van een pad maakt...)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...