Ga naar inhoud

alternate het verschil


Aanbevolen berichten

wat is nu het verschil, behalve de prijs?\n[URL]http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=nmzmo9&s2m_channel=102&&channel_code=4&&product_code=32047555&&utm_source=beslist[/URL]&\n \n[URL]http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=nmzmd800&s2m_channel=102&&channel_code=61&&product_code=56415487&&utm_source=criteo[/URL]&
Link naar reactie
Het verschil is dat de \"for Business\" is bedoelt voor zakelijke klanten en dus zul je een BTW nummer moeten opgeven, de andere verschillen zijn triviaal omdat je het als particulier niet kunt kopen.\nDe verschillen in laptops zijn nog veel groter, omdat je als zakelijke klant de BTW terug kunt vorderen van de belastingdienst.
Link naar reactie
[QUOTE=stroke33;635925]Het verschil is dat de \"for Business\" is bedoelt voor zakelijke klanten en dus zul je een BTW nummer moeten opgeven, de andere verschillen zijn triviaal omdat je het als particulier niet kunt kopen.\nDe verschillen in laptops zijn nog veel groter, omdat je als zakelijke klant de BTW terug kunt vorderen van de belastingdienst.[/QUOTE]\n\nIk vermoed dat je hier toch teveel achter zoekt - ik kan die business versie net zo goed bestellen (het bestelformulier heeft niet eens de mogelijkheid om een BTW-nummer op te geven) en die prijs is gewoon inclusief BTW.\n\nWat ik echter wel denk is dat de \"consumentenversie\" wat meer extra\'s heeft. Dus bijvoorbeeld een CD met een driver erbij, zo\'n quick-installation flyertje en nog wat overbodige frutsels. Misschien zelfs nog wel een USB --> PS2 verloopje. De business versie zal dat allemaal achterwege laten en gewoon een kale muis leveren.
Link naar reactie
[QUOTE=stroke33;635925]Het verschil is dat de \"for Business\" is bedoelt voor zakelijke klanten en dus zul je een BTW nummer moeten opgeven[/QUOTE]\nHeeft niks met het BTW nummer te maken, het is zoals JohnL zegt.\n \n[QUOTE=JohnL;635945]\nWat ik echter wel denk is dat de \"consumentenversie\" wat meer extra\'s heeft. \nDe business versie zal dat allemaal achterwege laten en gewoon een kale muis leveren.[/QUOTE]\nvandaag geleverd en inderdaad een kale muis.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...