Ga naar inhoud

Java update versie 7 update 7


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[FONT=\"Verdana\"][SIZE=\"2\"]Om de een of andere reden lukt het mij maar niet om de laatste Java update op twee laptops met Vista te installeren. Op twee pc\'s met XP lukt het wel, op een met Windows 7 ook, maar niet op die twee laptops. \r\n\r\nError 2318 en/of javaw.exe in een Windowsmap zorgen voor het probleem. De virusscanner heb ik al een keer gestopt, maar dat hielp niet. De vorige updates verwijderd, ook dat hielp niet.\r\n\r\nDe beveiliging is op alle pc\'s hetzelfde. Wie kan ik het beste doen?\r\n\r\nAntiMalwarebytes heeft geen problemen gevonden, Avast ook niet.[/SIZE][/FONT]
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;622525]Welk antivirus programma gebruik je?\r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\nAvast (free) helemaal bijgewerkt en ik heb het ook gecontroleerd met de laatste versie van [url]http://www.malwarebytes.org/[/url] \r\n\r\nEraf gooien? Mijn dochter zegt dat er dan een probleem ontstaat met het ... van haar Smartphone (iets overzetten o.i.d.)\r\n\r\nDe technische links zijn mij technisch gezien te lastig, maar de zin ([URL=\"http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=6747473\"]http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=6747473[/URL])\r\n[QUOTE]Internal Error 2318. C:\\Windows\\system32\\java.exe[/QUOTE] komt me bekend voor, behalve dat er javaw.exe staat i.p.v. java.exe Op de site komt het woord \"javaw\" niet voor!\r\n\r\n[QUOTE]Dé-installeren van Java is het verstandigst, maar de kwetsbaarheid zit in de browserplugin (en mogelijk Java webstart, dat ook via de webbrowser verloopt). [/QUOTE]\r\n\r\nWat zal het gevolg zijn als ik alle Java verwijder?
Link naar reactie
Soms als je IE gebruikt dan krijg je een gele balk in beeld dat er geen toepassing kan worden geopend, in de andere browsers heb je daar geen last van.\r\n\r\n[url]http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html[/url]\r\nIn expert modus dien je zelf alle registerverwijzingen te deleten.\r\nEn als je alles er wilt, via verkenner java zoeken en die mappen ook deleten.
Link naar reactie
Avast geeft geen problemen met Java, voor zover mij bekend. Dat doet AVG wel soms i.c.m. W7. \n[QUOTE]\"javaw.exe\" belongs to Java from Sun Microsystems, Inc..[url]http://www.neuber.com/taskmanager/process/javaw.exe.html[/url] [/QUOTE]\nWaar Javaw vandaan komt lees ik hier: [url]http://www.neuber.com/taskmanager/process/javaw.exe.html[/url]. Dat hoort er dus gewoon bij.\n\nOp deze site: [url]http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/6u10-142936.html[/url] wordt de error 2318 beschreven, maar dan met 64 bit systemen. [url]http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/6u10-142936.html[/url]\n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;622585]Avast geeft geen problemen met Java, voor zover mij bekend. Dat doet AVG wel soms i.c.m. W7. \r\n\r\nWaar Javaw vandaan komt lees ik hier: [url]http://www.neuber.com/taskmanager/process/javaw.exe.html[/url]. Dat hoort er dus gewoon bij.\r\n\r\nOp deze site: [url]http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/6u10-142936.html[/url] wordt de error 2318 beschreven, maar dan met 64 bit systemen. [url]http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/6u10-142936.html[/url]\r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\nDat van javaw.exe denk ik te snappen (eerst dacht ik aan een vrius/trojan horse), het verhaal met dat 64-bit system had ik een keer gevonden, maar het gaat om een 32-bit system, lijkt mij anders.\r\n\r\nIk heb alles al een keer verwijderd, niet met RevoUninstaller, maar met IOBit Uninstaller, daarmee worden ook de Java-registerverwijzingen verwijderd. Vervolgens opnieuw geprobeerd die versie 7 te installeren, maar dat lukte niet.\r\n\r\nAls laatste heb gebruik gemaakt van het vroegste herstelpunt dat er was, er verschenen twee updates van Java, o.a. update 7 versie 5, maar daarna kon ik update 7 versie 7 nog steeds niet installeren.\r\n\r\nKan er iets in Windows Vista zijn geslopen? Geen virus/trojan horse, maar een fout? Ik heb er geen dvd bij, alles was voorgeïnstalleerd.\r\n\r\nJullie trouwens bedankt voor het meedenken/zoeken. Ik kan wel leven zonder java (ben een zestiger) heb dat immers het grootste deel van mijn leven gedaan (neem ik aan, hoe oud is dat java?), maar ik kan er niet tegen dat ik zo\'n update niet kan installeren. Wachten op update 7 versie 8?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...