Ga naar inhoud

Wel printen vanuit excel niet vanuit word


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Klopt. Heeft geen toegevoegde waarde.\n\nWeet niet welke windows je gebruikt en hoe het geregeld is met een netwerkprinter, maar normaal gesproken kun je de status van de printer opvragen. Mogelijk dat er nog een document in de wachtrij staat, die de boel blokkeert. Al zou ik dan verwachten dat dit ook consequenties zou hebben voor andere applicaties.
Link naar reactie
Weet niet hoe groot het document is wat je wilt afdrukken, maar dat de opdracht zo snel weer verdwijnt is in principe goed/normaal.\n\nHeeft het printen vanuit Word wel gewerkt?\nHet is een netwerkprinter: kunnen anderen wel vanuit Word printen?\nBen niet in thuis in netwerkprinters, maar hoe is die aangesloten op de pc? Draadloos, kabel(s), switch (ooit de term gehoord)?
Link naar reactie
Het heeft ooit wel gewerkt de printer is er eens achter weg geweest en toen weer terug gekomen en daarna wou die helemaal niet meer printen vanaf deze pc, vanaf de andere was er niks aan de hand. Ik kan nu dus al wel weer printen maar nog niet vanuit Word. Vanaf de andere pc kan wel vanuit word worden geprint\r\nDe printer is met usb aangesloten op de andere pc op het netwerk en de pc\'s zijn gewoon met ethernetkabels verbonen dmv een router
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...