Ga naar inhoud

hoe kon microsoft ons dit aandoen!


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal\r\nuit mijn onderzoek blijkt dat er een beter systeem dan XP of windows 7\r\nnamenlijk windows longhorn(nooit uitgebracht)\r\nhier een screenshot\r\n[IMG]http://images.google.nl/imgres?imgurl=http://i40.tinypic.com/2959snd.jpg&imgrefurl=http://www.4dl.biz/tag/windows-theme&usg=__JEXqUDWJNBP2xEoyUi-DbpaWUK4=&h=337&w=450&sz=54&hl=nl&start=1&sig2=9A2MLYD1af6EikTfbLFdHQ&tbnid=jgTN07rblBJsHM:&tbnh=95&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dwindows%2Blonghorn%26gbv%3D2%26hl%3Dnl&ei=K9QrS_cS0t75BofLjPwF[/IMG]\r\nik ben zelf persoonlijk bezig hem te releasen\r\nmet toestemming van microsoft!\r\ndus nog even gedult!
Link naar reactie
Daar denkt o.m. >[URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_95\"]Wikipedia[/URL]< anders over, net als over je eerdere bewering over >[URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista\"]Longhorn[/URL]<.\r\n>[URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_Server_2008\"]Longhorn Server[/URL]< was de codenaam voor Windows 2008 Server. Blijf vooral zoeken in de historie van Microsoft......
Link naar reactie
[quote=Steven Bas;502423]Overigens heb je wel gelijk met je eerste statement: er [I]is[/I] inderdaad een beter systeem dan XP of Windows 7... maar dat is niet van Microsoft. Al hebben ze het wel als voorbeeld gebruikt bij Microsoft... ;) ;)[/quote]\n\nYep. MS-DOS. Crashte ook nooit.\n\nKom alsjeblieft niet met MacOS of Linux aanzakken, want ten eerste begint dat fanboy gezanik onderhand danig te irriteren, en ten tweede is er niet zoiets als een overall [I]beter[/I] OS, dat is namelijk voor iedereen anders.\n\nOh, en ja, Chicago was de interne naam voor Win95, en Longhorn was de interne naam voor Vista, al is dat later afgesplitst in een servereditie en een clienteditie. Ik weet eigenlijk niet of er voor Win7 een codenaam was, daar hebben ze het zolang ik weet al over Win7.
Link naar reactie
[quote]en ten tweede is er niet zoiets als een overall beter OS, dat is namelijk voor iedereen anders.[/quote]\r\nNee hoor, er is wel degelijk iets als een overall beter OS als je over kwaliteit en veiligheid spreekt. En dan is Apple en Linux wel aan elkaar gewaagd.\r\nWat jij bedoelt is dat er geen overall OS is wat voor iedereen het beste werkt en daar heb je gelijk in maar dat ligt dan hoofdzakelijk in de applicaties die de gebruiker op/met het OS wenst te gebruiken.\r\n\r\nHoe dan ook blijf ik persoonlijk XP trouwens sneller en beter werken dan Vista of 7. Net als NT en 2000 (eigenlijk NT 5) is het gewoon erg stabiel en veelzijdig.\r\nVoor beide anderen weer hetzelfde te krijgen heb je al weer veel krachtigere processoren, meer geheugen en andere hardware nodig. En da\'s nadelig.\r\n\r\n[quote]namenlijk windows longhorn(nooit uitgebracht)[/quote]\r\nKijk dan maar eens naar de ontwikkelversies van Vista en window 7 die waren ook sneller..... totdat de definitieve versies uit kwamen.
Link naar reactie
[quote=dutch-online;502451]goed of de beste.???\n\n\nde verkopen bepalen waar de mensen mee willen en kunnen werken. ;):D\n\ndus .(||)(||)(||)[/quote]Volgens jouw redenatie is dus Peugeot de beste auto, want daarvan zijn de meeste verkocht, om maar een dwarsstraat te noemen. Zo lust ik er ook wel meer.:confused:\n[URL]http://auto-en-vervoer.infonu.nl/auto/17178-de-meest-verkochte-autos-van-nederland.html[/URL]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...