Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE] En ik heb geen alternatief [/QUOTE]\r\nIs dit een optie ?\r\n[QUOTE] Internet + Bellen + TV\r\nEerste 6 maanden van € 37,50 voor € 24,95 [/QUOTE]\r\n[url]https://www.online.nl/producten/internet-bellen-tv/snel-internet-bellen-soms-digitale-tv-pauzeren-opnemen-hddr3[/url]\r\n\r\nWerd toevallig vanmiddag met de mogelijkheid/aanbieding geconfronteerd.
Link naar reactie
  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

[QUOTE=ricky1;590891]Is dit een optie ?\n\n[url]https://www.online.nl/producten/internet-bellen-tv/snel-internet-bellen-soms-digitale-tv-pauzeren-opnemen-hddr3[/url][/QUOTE]\nTelefoonlijn dus, ADSL....\nProbleem is dat er in mijn woning geen ISRA punt te vinden is, maar wel op een andere verdieping van het pand. Aangezien dit pand geen onderscheid kent tussen de verdiepingen (geen a, b, of c, geen 1, 2, of 3, erg zeldzaam voor individuele woningen) kan KPN uiteindelijk zeggen dat er [I]wel[/I] een ISRA punt \'op nr. x\' aanwezig is, dus dat zij aan hun verplichtingen voldoen, en dat verschillende verdiepingen daarom zelf voor de aanlegkosten moeten opdraaien.\nM.a.w., ik heb gezocht naar een antwoord op de vraag wie moet opdraaien voor de kosten om op mijn verdieping (twee hoger als waar het nu al is) een telefoonaansluiting (of ISRA) aangelegd te krijgen, maar de partijen hebben een houding als: \'[I]eerst maar eens aanleggen, en dan eens zien wie dat moet betalen, want we weten niet wat we onderweg tegenkomen[/I]\'. Op voorhand te weten komen wat ik kwijt ben aan dit geintje is mij dus niet gelukt.\nEn dat zie ik niet zitten. Dat kan veel geld gaan kosten, en ik ben al eng geworden bij wat ik voor een kastjes en muren en twijfel ik tot nu toe heb gezien.\n\nDus dan werd UPC een laatste mogelijkheid (zonder enige concurrentie dus...) , maar die kan nu eigenlijk vragen wat die wil, tot ik b.w.v. spreken een ons weeg.
Link naar reactie
Zo wordt je bijna gedwongen tot het delen van je verbinding met je buren. Je neemt samen een iets zwaarder abo, koopt een router waar 2 netwerken op kunnen draaien en je deelt met utp de snelheid van 1 abo. \nVolgens mij mag het niet volgens je contract wat je afsluit. Maar wie komt dat in je huis controleren? \nIk verwacht wel dat de kabel vrij snel wordt vrijgegeven. Regionaal, hadden we voorheen alleen de keuze uit Caiway via de kabel, of de rest via tel.lijn. Er is nu een tweede provider toegevoegd, op dezelfde kabel in deze regio. \n\nDus Erik er is nog enige hoop, dat je straks wat meer keuze hebt.\n\nNiek
Link naar reactie
Concurrentie op de kabel.... *-) hier nog niet dus.\n\nDelen met de buren zou onder de \'fair use policy\' toch geen probleem zijn als het om twee alleenstaanden gaat[B];[/B] vergelijk dat eens met een gezin met kinderen.\nEen groter punt is misschien het juridische en het nodige vertrouwen, want maar één persoon heeft de verbinding op zijn/haar naam.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Nog even terugkomend op de manier dat UPC soms je pakketkeuze manipuleert:\n[QUOTE=erikdenhouter;590871]Boem.... Krijg net een mail van UPC dat ze hun tarieven voor het totaalpakket Radio/TV + Internet (10MB) vanaf 1 januari 2012 met [B]7,75 %[/B] verhogen.... En ik heb geen alternatief, geen concurrentie op de kabel.\n\nOp 1 januari 2011 ging het ook al met [B]4,8%[/B] omhoog. En hoe ze dat toen twee maanden later gebruikten: \n(2-2-11) \"[I]Geachte heer/mevrouw,\nUPC heeft [b][U]gratis[/U][/b] uw internetsnelheid verhoogd. Hiermee is uw internet maar liefst 2 keer zo snel geworden![/I]\".\n\n[B]Je wordt zo tegen je zin (tegen je budget) een hoger pakket binnen gesleept.[/B][/QUOTE]\nIk heb ze een webformulier gestuurd met daarop mijn bezwaar tegen zo\'n prijsverhoging. Het antwoord was ongeveer:\n\n\"[I]Voor het 10 Mb abonnement geldt inderdaad procentueel de grootste prijsverhoging, maar voor het 25 Mb abonnement wordt op 1 januari de prijs[i] niet[/i] verhoogd, en daardoor zou u voor maar €2,50 méér met 25 Mb kunnen internetten[/I].\"\n\nNog een poging ... :rolleyes: \n\nDus alleen de laagste snelheid (minst draagkrachtigen) wordt flink verhoogd, en de andere snelheden profiteren daar blijkbaar van want die hoeven[I] niet[/I] verhoogd te worden.\nMaar ik reken er lekker wel op dat als je voor die (\'maar\') € 2,50 overstapt naar een 2,5x sneller abbo, je volgend jaar januari wel degelijk een prijsverhoging van dat snellere abbo ziet. En als ze voor mijn abbo bijna 8% durven, dan doen ze zo\'n percentage bij de andere snelheden later ook. \nDus.... ik blijf waar ik zit, en ga zelf geen stap zetten in dat lunapark.\n[COLOR=\"White\"].[/COLOR]
Link naar reactie
Niet lachen tjoeske. Erik heeft helemaal gelijk. (de minst draagkrachtigen)\nHoewel ik niet geloof, dat over een jaar en 25Mb abo verhoogd wordt.\nOm de één of andere reden, lijken alle providers bezig te zijn, minder versnippering in de abo vormen te willen hebben. Dat proberen ze op deze manier te bereiken. (verschillen kleiner maken)\n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE=tjoekse;592945]@erik , je maakt me toch, iedere keer weer aan het lachen . :D[/QUOTE]\nDat is een goed effect dan, meer kan ik toch niet wensen (proud)\n[QUOTE=Niekie30;592951]\nHoewel ik niet geloof, dat over een jaar en 25Mb abo verhoogd wordt.\nOm de één of andere reden, lijken alle providers bezig te zijn, minder versnippering in de abo vormen te willen hebben. Dat proberen ze op deze manier te bereiken. (verschillen kleiner maken)\n\nNiek[/QUOTE]\nIk had al geschreven dat ik ook dit 10 Mb abonnement niet meer op de UPC site kan vinden, dus dat verminderen van versnippering kan zeker kloppen. Wel lullig voor diegene die eigenlijk aan een kleine snelheid genoeg hebben, en eigenlijk de verbinding nodig hebben voor mail en wat surfen, en niet voor downloadvolumes van b.v. films, of streaming.\n\nEn volgend jaar niet verhogen ? We zullen zien. Makkelijk te onthouden, in 2011 en 2012 was- en is 25 Mb UPC € 25,00 :mrgreen: (zonder natuurlijk het daarbij verplichte kabelabonnement van € 18,50 in 2012 als ik goed reken)
Link naar reactie
Nee, prijzen zullen niet zakken.\r\n\r\nIk heb er zelfs aan gedacht dat deze stijging een gevolg is van (of anticipatie is op-) de roekeloze prijsstijging bij de harddisks. Elke provider is afhankelijk van servers, en die staan natuurlijk bomvol met die dingen, al weet ik niet of dit gelijke schijven zijn als voor de consumenten markt, en die schijven onder dat probleem vallen.\r\n\r\nMaar lekker is die stijging dus niet om dit met 8% aan de onderkant te doen, en helemaal [I]niets[/I] daarboven. Dat zal wel te maken hebben met het aantal mensen dat inmiddels een internet aansluiting heeft; een mens geeft niet graag op waar het aan gewend is. Als die bezetting een stuk lager had gelegen zou het denk ik omgedraaid geweest zijn.
Link naar reactie
De landen waar onze elektronica grondstoffen vandaan komen ,beseffen nu dat we niet zonder dat spul kunnen en het nergens anders kunnen halen.\nZe kunnen er dus voor vragen wat ze willen ,en als zich daar dan ook nog eens natuurrampen voordoen ,kan het gebeuren dat ze niks meer kunnen leveren.\nZo komt de poeder die in tl en spaarlampen zit op dit moment alleen nog maar uit china. China wil meer verdienen en levert liever complete produkten dan grondstoffen. Dat betekend dat de poeder zo ongeveer 6 maal duurder is geworden.Het duurt nog jaren voordat mijnen die elders gesloten zijn weer produktief kunnen zijn en de prijzen weer wat kunnen zakken. De fabrikanten proberen uit alle macht de lampen goedkoper te maken door minder poeder en dunner glas ,maar daar kun je niet mee door blijven gaan ,dus de lampen in de winkels zullen een stuk duurder gaan worden.\nDe poeder in een lamp is het duurste van de gehele lamp.(600 tot 3600 euro per kg)
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;593177]voor de derde keer heb ik in een topic foute info gegeven, terwijl ik er echt in geloofde. Ben aangedaan.[/QUOTE]\r\n\r\nKop op, Erik. Slechts 3 x foute info in 11.724 posts. Die score zal ik niet gauw verbeteren.\r\n\r\nDenk eraan: niemand is onfeilbaar. Misschien een dagje rust nemen? Of een weekend naar Landal GreenParks? Op voorwaarde dat je daar NIET de beschikking hebt over internet!;)
Link naar reactie
Lief porrelaar, ik zal het proberen te relativeren, maar ik ben bang dat hier iets aan mij knabbelt wat ik niet zo maar afschud.\r\nIk heb wel vaker een twijfel gehad bij wat ik schreef, maar het komt nu overtuigend in een heel korte tijd drie keer voor, en dat raakt me echt.\r\n\r\n\"[I]Landal GreenParks[/I]\" ? Dat valt onder dat woordje... hoe was het... eh... [I]vak[/I] ja dat was het, vak... toch ? Of vakant ? Nee vakantie ! Oh ja, [B]vakantie[/B] :D\r\nGeloof het of niet, maar ik denk dat dat zelfs niet helpt. Bij mij zit het dieper, al is mijn laatste vakantie decennia geleden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...