Ga naar inhoud

TV-kaart delen? Kan dat?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Als je hoopt om op die manier TV op meerdere kamers te krijgen, dan denk ik dat dat dus niet gaat. Je kunt wel met een splitter meerdere TV\'s aansluiten, maar er kan toch maar één kanaal tegelijk doorgegeven worden dan. Tenzij er specifiek in de handleiding wordt vermeld dat er meerdere TV\'s op kunnen, denk ik dat dit dus niet gaat werken.
Link naar reactie
[quote=jafry]Dus het komt erop neer dat maar op 1 PC tv gekeken kan worden? *-)[/quote]\r\n\r\nneej, je hebt tegenwoordig zo\'n programmatje als \"netmeeting\"... je gebruikt je tv-kaart dan gewoon als webcam, en zet het geluid van je tv-kaart op de microfoon-ingang, en dan heb je gelijk het gebeuren gedeeld...\r\n\r\nzo makkelijk als het maar kan zijn\r\n\r\nbtw. je kan netmeeting downloaden van de site van microsoft. er zit ook een versie onder windows (moet je wel zelf installeren), maar die is vreeslijk verouderd.\r\n\r\n\r\nSUC6!!!
Link naar reactie
Oftewel, er zit maar één tuner op zo\'n kaart dus hij kan maar op één kanaal tegelijk afstemmen. Wat je daarna met de output doet (het signaal dat naar je TV gaat) maakt die kaart verder geen bal uit, je zou er zo\'n hele TV-muur van de Expert of de Mediamarkt aan kunnen hangen. Heb je honderd TV\'s op één kaart aangesloten. Maar je krijgt nog steeds gewoon overal hetzelfde beeld.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...