Ga naar inhoud

NWN Hordes of the underdark.


Aanbevolen berichten

  • Reacties 347
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    348

idd...5 keer IGMS casten [i:4fb151048d]et voila[/i:4fb151048d], hoezo spell failure? 8) Die curse ging bij mij echter niet weg totdat ik een keer bij de reaper was langsgegaan... :-? Ik vond het best een leuke mini-quest eigenlijk, zoals heel dat eiland...geeft toch een hele andere betekenis aan het begrip 'spiegelbeeld' :wink:
Link naar reactie
Ik vond het ook een geweldig leuk eiland, leuke quests en zo. Die curse in die tempel is voor een spell caster helemaal niet zo moeilijk. ik heb gewoon Cone of Cold en FIreball gebruikt., geen probleem. Ik denk die opdracht voor een pure fighter behoorlijk pittig is op het einde. o ja. als je daar aan de ketting trekt en je hebt een ring, belt, necklace of wat dan in gebruik welke helpt tegen disease of poison dan word hij automatisch afgedaan en in je inventory gestopt. had ik ook met me necklace of greater health. Vandaar dat je ook deseased en poisoned kan worden.
Link naar reactie
Als je alles goed wil doen, moet je volgens mij 1,6 miljoen hebben (dan had ik alle namen die ik nodig had...). Overigens kan je niets meer verkopen, of je moet helemaal terug willen lopen (volgens mij kan dat niet eens) als daar bij bent aangekomen. PS. Die Mimic is een irritant beest (vind ik)... Gelukkig hoefde ik hem de 2e keer niet te doen, ik had HET al :p...
Link naar reactie
*grr* die priester had me maar niet zo moeten pesten ... ik heb hem van ellende maar gemold, want die tests waren voor mij ietwat onmogelijk (ik heb al geen hoge Str & Dex, dus als die disease dat nog eens afbrokkelt is er niks meer over). Gelukkig leverde het schijnbaar geen allignment-penalty op. Ik heb nu wel een paar mooie items gekregen en daarnaast heb ik een mooie boog met oneindige munitie (+ 1d6 damage per pijl & 3x per dag een lightning spreuk) gevonden. 't is alleen maar een 'short bow', maar da's in ieder geval wat. :)
Link naar reactie
//Jafo Dat gevecht is ook behoorlijk pittig, helemaal als je geen spelcaster bent. ach als je het zo kan oplossen ben je er toch ook :) //Hu'uruun Is dat gevecht aan het einde van Level 2 niet heel simpel met zo'n hoge level character? Vond het de eerste keer al niet zo heel moeilijk. Ik ben net een hoop gasten uit het orginele NWN 1 tegen gekomen. leuk clubje van een man of 5, een echte klasieke "party" zeg maar, mage, cleric, rogue, barberian, monk clubje. om het maar simpel te zegen. Geinig om die gasten weer te zien. De monk was best pittig, zelfs met mijn AC51 kon hij me zonder al te veel moeite raken. :o Leuk gevecht is dat overigens :) Ben nu Level 15 sorcerer, level 10 RDD, level 1 fighter.
Link naar reactie
Ach, Bigby's crushing hand hield zowel de Barbarian, de Monk en de Rogue rustig op hun plaats terwijl ik hen van afstand bestookte met Albi-Dalzims... Geen van de vechters heeft ook maar de kans gekregen op mij in te hakken :P... Ik vond die lich nog het 'moeilijkst', na enkele power word stun (die gebruik omdat ik geen spell breach heb, moet eerst een volgend lvl zijn om die toe te voegen) was z'n spell mantle weg en was het tijd voor meteor swarm in combinatie met missile storm...
Link naar reactie
Lich mage was niet zo moeilijk voor mij, paar keer greater Spell breach gedaan (heb ik dus wel standaard) en daarna gewoon met melee doodgeslagen, hij was de eerste van de 5 die stierf. de Barberian stierf door " Black blade of disaster " en mijn henchmen (deekin en drow female). de rogue/assasin was makkelijk was dus ook zo dood. Ik vond de monk en cleric het lastigste. De cleric deed tekens een of andere bliksem op me die stun effect had. als vervolgens de monk op me ging rammen was mijn 474 health (Con 30 dmv boots of striding +10 8) ) ook zo weg. gelukkig had ik health potions, ik heb hem met de simpelste Bigby's hand gestagneerd en dood gemept met behulp van mijn henchman en mijn eigen zwaard.
Link naar reactie
Die boots heb ik ook :-). Verder heb ik, uit m'n hoofd, die Lich-staff als wapen (Staff of Balpheron ofzoiets), de Lich-Robe (handig die negative energy burst tegen iedereen die me slaat - ik ben immuun vanwege m'n Amulet of Epic Health), Helm ben ik niet zo zeker van hoe die heet, geeft iig aantal resistance en is gemaakt van een planetar ;-), Gloves heb ik van armour +10, Rings: Ring of Power en Banded Ring van dingens, (handig, maar ik kon er geen 2e van de halen de 2e keer??), Cloak: Ragged Cloak of the Wolf ofzoiets... Overigens, weet iemand hoeveel craft weapon je moet hebben om Mithril the bewerken zodat dit met m'n Oakwood Pole te combineren is?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...