Ga naar inhoud

NWN Hordes of the underdark.


Aanbevolen berichten

// JaFO Dat is nog in Chapter 1, dat is nog makkelijk vergeleken met wat komen gaat :) gaat je wel lukken, gewoon tatisch te werk gaan. //Mind Flayers Ik liep de sleeping chamebers binnen en daar vielen ze mij direct aan, ik heb me daar dus wel verdedigd en de Mind Flayers aldaar gedood. In de stad zelf heb ik niet veel uitgespookt, alleen bij de Elder brain geweest voor een gesprekje. Ik heb wel zo iets van, die Mind flayers zijn Evil dus moeten dood, en die spiegel kan de Seer mooi gebruiken. Ik zal wel goed vaak saven en dan wel kijken wat voor keuze ik maak.
Link naar reactie
  • Reacties 347
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    348

[quote:decb42ae67="Red Dragon"]// JaFO Dat is nog in Chapter 1, dat is nog makkelijk vergeleken met wat komen gaat :) gaat je wel lukken, gewoon tatisch te werk gaan. ... [/quote:decb42ae67] tja ... ik heb al een aardig idee over de te volgen taktiek (vanwege die niet bepaald subtiele hints op dat punt). Probleem is alleen dat de engine een beetje erg veel mist gebruikt als dat niet nodig is :( Dat gecombineerd met dat 'filmpje' maakt het ietwat moeilijk. (bovendien was het toen al laat zat ... ;))
Link naar reactie
//JaFO Bedoel je dat filmpje wat je krijgt voor de aaval bij de mieren? dus waar die minotaur ook is? Of dat filmpje wat je krijgt bij de locatie waar Halaster gevangen zit? Beide filmpjes kan je afbreken met ESC, dan kan je meteen aan de slag. Van de mist heb ik geen last, ik durk op pauze, vervolgens op TAB. dan lichten al je tegenstanders e.d. op, vervolgens zoom ik uit, kies me spreuk uit en haal hem weer van pauze af. // MindFlayers Als je met de Warden van de Slave Pen aldaar praat en hoort wat ze met hun " thralls " doen voordat ze in de Arena worden gepleurd...tsss. dan krijg je vanzelf wel een afkeer van Mindflayers als je dat nog niet had.
Link naar reactie
Die eerste keer bij die mieren was het ergste (was dat niet hetzelfde soort volk als bij SoU ? Vreemd dat je ze niet als zodanig herkende :( ) Bij Halaster was ik net aanbeland. Bedankt voor die tips. Ik wist niet dat dat kon tijdens het pauzeren (ik speel normaal 'realtime' zonder die pauze te gebruiken). *whee* ben er langs ... die pauze/tab-tip heeft goed geholpen, want ik had Mr H. al vrij voordat ik er erg in had (en maar net op tijd ook). Alleen m'n dark elf hulpje was dood ... maar gelukkig werd ze automatisch weer tot leven gewekt. *damn* ik zag me toch een mooie boog te koop staan bij een van die kooplui van de duistere elfjes. 'Forever' ... geen munitie nodig & perfect voor een AA als ik. Jammer alleen dat ie ongeloofelijk duur was :( Ik heb wel een upgrade voor m'n zwaard gekocht (+20 SR). Leek me ietwat handiger als ik straks tegen meer van dat magisch geweld moet vechten.
Link naar reactie
De Pauze en tab toets combo is essentieel voor een tovenaar, als pure Fighter e.d. kan je wel zonder. Ok hier de belooofde screenshot van mijn character als Level 9 RDD met [color=red:987d920c68]Red Dragon wings[/color:987d920c68] 8) : [img:987d920c68]http://slashhead.homestead.com/files/Reddragon/nwn3.JPG[/img:987d920c68] Jacia Galley vs. Demi-Lich (Female, Half-elf, level 9 RDD, Level 12 Sorcerrer, Level 1 fighter) Gewonnen dankzij Greater Spell Breach en Isaac's greater missle storm 8) //Golem eiland. Ik heb daar alles gedaan, golem gebouwd etc etc. Maar er is nog 1 deur die ik niet kan openen, op de 2e verdieping onder de grond als je rechtdoor blijft lopen een deur met permanente Electro trap erop. Hoe krijg je die open?
Link naar reactie
[size=18:61697d56dd]1.61 Patch Details (HotU)[/size:61697d56dd] http://nwn.bioware.com/support/patchdetails161hotu.html Dat is best snel dat ze met een patch komen, maar dat was ook wel nodig, de bug fix list is goed, zie link O ja.,. voor JaFO: [i:61697d56dd] HotU: A few issues with cutscenes have been resolved [/i:61697d56dd] :)
Link naar reactie
Ik zit nu ondertussen op hetzelfde stuk met o.a. dat eiland met die gevleugelde elfen en dat met die golems. Is die 'Sali' (??) van dat elfen-eiland wel te verslaan ? Ik ben hem al twee keer tegengekomen, maar hij presteert het elke keer om weg te teleporteren als ie bijna dood is. De eerste keer had ik het niet in de gaten (het gebeurde net buiten het zicht), maar bij de tweede keer (de ambush vlak voor de grot van de elfenkonigin) zag ik het wel gebeuren. Aangezien ik alleen met Deekin aan de wandel was had ik maar beperkt ondersteuning ... Ik denk dat ik maar terug ga en een extra hulpje erbij sleep. Die golems waren namelijk ook vrij ongevoelig voor m'n tikjes.
Link naar reactie
Die drow female waar jij het over hebt, " Selda " of zo, kan je pas verslaan als je 4 van de 5 "mirror Shards" hebt en deze aan " the Fool " geeft die de Mirror frame heeft, er komt dan een soort van showdown tussen jou en haar. Erg leuk is de Wizzard Tower aldaar, lastig om als tovernaar een Balor Lord te verslaan als je in een " Wild Magic Surge Zone " zit. :D Ik heb beide einlanden gehad en vond het zelf niet ercht moeilijk, alleen de Demi-lich (zie screenshot elders in deze topic) op het golem eiland en de 2 Mithral Golems aldaar waren pittig. Ik heb dan ook 2 hulpjes (deekin en die Female Drow Assassin) en ik ben reeds level 23 (10RDD/12Sorc/1fighter) Ik ga me nu weer volledig concentreren op Sorcerer, moet toch voldoende spreuken kennen om dadelijk chapter 3 in te gaan lijkt me.
Link naar reactie
*leuk* ... dus ik kan dat wijf nog een aantal keren de kop in timmeren voordat ik er vanaf ben ? Dan moet ik vlug die scherven zien te vinden, want ik heb er pas eentje en een tweede zit bij die verkoper. Maar daar moet ik iets inleveren dat minder waard is dan een stuk glas ... Ik zal wel moeten zoeken naar iets in de buurt of zo.
Link naar reactie
Dat van dat geld had ik al geprobeerd ... ik kan het natuurlijk nog eens proberen (charisma was met 20-21 toch hoog genoeg dacht ik, maar 'persuade' mis ik als skill :(). :hmm: ik heb nog dat amulet + een armour of command o.i.d. in m'n inventaris. Ik denk dat ik in de bibliotheek met die medusa nog een bepaald 'boek' moet vinden ? ... Dan is er nog die tempel met die gekke priester *grrr* zelfs met m'n immunity vs disease etc. krijg ik daar een of andere ziekte. Flauw hoor ...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...