Ga naar inhoud

ADSL Modem Router


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb een probleempje. Ik heb drie pcs in mijn kantoor. En ik heb pas een maandelijks abonnement van mxstream xs4all. Om met al mijn pcs te kunnen internetten heb ik een ADSL Modem Router Annex B gekocht. Maar ik weet niet hoe ik dat moet instellen, en er is ook geen driver beschikbaar in de cd die met het doosje geleverd wordt. Daarom kon ik hem niet installeren en hij wordt ook niet gedetecteerd als een modem op mijn pc.Kan iemand me daarbij helpen???
Link naar reactie
  • 4 weken later...
als je toch lid bent van computertotaal dan zag je links boven iets van smc site mischien dat je die bezoekt en het antwoord vind of hiermee kan instaleren :) ga dus naar http://www.smc.com (wel engels ) daar vindt je een lijst en zoek daar cable/DSL BRoadband Router witch integrant firewall of wat er in de magezine staat http://192.168.2.1:88/setup_firewall.html ik was er ook geintreseert in :D :wink: greetz Matthijs
Link naar reactie
Is dat deze? [img:0ecfc27c06]http://www.infotech.tu-chemnitz.de/chipweb/dsl/nic_photos/5781.gif[/img:0ecfc27c06] Volgens mij is dat geen SMC en hoef je daar ook niet te kijken. Die heeft geen drivers nodig, die drijft op zichzelf. Het is ook een hub dus zorg eerst dat je netwerk in orde is. Dan moet je in een van de computers het adres van de router intikken. Bijvoorbeeld bij mij is dat: http://192.168.123.254 maar het juiste nummer staat in je gebruiksaanwijzing. Dan maak je met de router verbinding met het internet. Dan hebben alle computers in het netwerk internet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...