Ga naar inhoud

Linksys router datalimiet accounts maken?


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo, We hebben hier een linksys WRT54GL router en de internet verbinding delen we met 4 personen. Echter willen we de datalimiet voor elk persoon gelijk delen en vraag me af of dat met deze router mogelijk is. Ik heb in de instellingen gekeken maar kan daar niets voor vinden. Iemand een idee of anders een (goedkoop) alternatief?
Link naar reactie
Duik hier maar eens in. maar ik denk dat het voor ervaren mensen is... http://forums.whirlpool.net.au/archive/1569316 gevonden via: http://www.google.nl/#hl=nl&gs_rn=1&gs_ri=serp&pq=wrt54gl%20%20qos&cp=13&gs_id=6a&xhr=t&q=wrt54gl+bandwidth+control&pf=p&tbo=d&sclient=psy-ab&oq=WRT54GL++band&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=713dc90cc08fa3aa&bpcl=40096503&biw=1440&bih=775
Link naar reactie
de handleiding zal in het algemeen duidelijker zijn dan het instellingenmenu... http://www.gebruikershandleiding.com/Linksys-WRT54/preview-handleiding-69308.html is oa in nl. in hoofdstuk 5 zie je wel enkele mogelijkheden, maar die hebben betrekking op bepaalde tijdstippen van wel/niet toegang. ook is er een mogelijkheid om een max bandbreedtegebruik per gebruiker in te stellen. zie maar of je d'r wat aan hebt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...