Ga naar inhoud

racespel sneller op 7200 toerenschijf dan op 5400 schijf?


Aanbevolen berichten

Ik kan mij bijna niet voorstellen dat dit een serieuze vraag is. :-? Waarom zou dat zo zijn? De snelheid van een spel hangt af van de zwakste / traagste schakel in je systeem. Dat zal je videokaart of misschien je processor kunnen zijn. Een snelle harde schijf zorgt er hoogstens voor dat je spel sneller opstart en laad, meer niet.
Link naar reactie
Zoals al gezegd werd: Je harde schijf wordt alleen gebruikt voor opslag van de betreffende programmatuur. (eventueel voor een windows swapfile als je krap in het geheugen zit). Het programma wordt bij het opstarten in je werkgeheugen geladen (ram) en hiervanuit speel je het. Dus bij het laden van het spel kan het iets verschil uitmaken, en heel misschien bij het swappen naar virtueel geheugen.
Link naar reactie
[quote:892560f209="double_V"]Zoals al gezegd werd: Je harde schijf wordt alleen gebruikt voor opslag van de betreffende programmatuur. (eventueel voor een windows swapfile als je krap in het geheugen zit). Het programma wordt bij het opstarten in je werkgeheugen geladen (ram) en hiervanuit speel je het. Dus bij het laden van het spel kan het iets verschil uitmaken, en heel misschien bij het swappen naar virtueel geheugen.[/quote:892560f209] bedankt voor antwoord
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...