Ga naar inhoud

Hoe krijg ik CC Generals aan het werk?


Aanbevolen berichten

Laatst heb ik CC Generals gedownload. Deze kwam binnen met extensie .bin.exe. Wanneer ik dit aanklik, krijg ik een DOS-scherm met daarin dat het geheugen te klein is o.i.d. Via via heb ik gehoord dat bin-file via Nero als image gebrand kunnen worden. Deze .bin.exe pakt Nero alleen niet. Hoe kan ik dit spel aan de gang krijgen? P4 2,4 GHZ 258 MB intern 64 MB Geforce 4 en nog meer van die ongein...
Link naar reactie
1-2-3 dagen geleden was er zowat een exact dezelfde vraag met het verschil dat ie niet zei of het een spel was. Dus ik reageren zoals jullie en werd toen door de mods op gewezen dat je wel moest helpen. Dat was door mod de jager een tijd geleden besloten en red dragon wees me erop. In het kort : je mag helpen en off topic antwoorden als kopen of zo is niet goed en die worden verwijderd. Je mag helpen zolang je geen verwijzingen doet naar illegale websites en links er naar toe en logische toestanden als porno materiaal etc.. Aan de topic starter : gebruik de zoek functie maar : daar staat wat je moet doen. Ik weet niet meer in welk forum dat was.
Link naar reactie
Het was Admin de jager, klein detail. ;) De grens tussen goed en kwaad is klein, [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=100300]die topic waar Bosje naar refereert[/url] kon net wel, deze kan net niet. Om de simpele reden dat er nu word gevraagd hoe het illegaal bemachtigde spel aan de praat wordt gekregen. de vraag waar Bosje het over hebt was hoe een ISO moest worden gebrand zonder dat er werd verteld waar het precies om ging. Deze vraag die hier word gesteld valt dus aan de verkeerde kant van de grens. Bosje, ik weet dat het lastig is om die grens te bepalen, gelukkig hoef jij er je niet druk over te maken maar wij mod's wel. Echter bedankt voor het positief bedoelde meedenken. Deze topic gaat op slot om [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php#5]deze regel[/url] Nog vragen of opmerkingen? stuur gerust een PB. Lees over grens gevallen ook eens [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=92863&start=0]Deze topic[/url] door.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...