Ga naar inhoud

kan je de netwerkkaart vaneen laptop vervangen?


timonen

Aanbevolen berichten

Tja, dat is moeilijk te bepalen, zonder de laptop, te hebben opengemaakt, sommige merken, lijmen, of solderen netwerkkaarten vast, om uit commerciële motieven, eigenhandige reparaties, vervanging onmogelijk te maken, als er nog garantie op de laptop van toepassing is, zou ik wachten met het zélf openmaken, omdat met het zélf openmaken, hét recht op (de lopende) garantie dan meteen vervalt. Sleutel nooit aan een apparaat waar nog garantie op zit.
Link naar reactie
Hangt inderdaad van de opzet van de laptop af. Maar als dit niet mogelijk is of het wordt een te risico-gevoelige klus kan je altijd denken aan een nano-wifi-adapter zodat je gewoon weer verder kan werken. Bijvoorbeeld: http://www.bol.com/nl/p/tp-link-tl-wn725n-wireless-n-nano-usb-adapter-150-mbps/1003004012437373/
Link naar reactie
Wanneer u verbinding maakt met een draadloos netwerk (Wi-Fi), kan de snelheid van de internetverbinding worden beïnvloed door zowel de plaats van de computer als de aanwezigheid van andere draadloze apparaten in hetzelfde gebied. De frequenties waarop draadloze netwerken werken, zijn gelijk aan de frequenties die worden gebruikt door sommige andere apparaten, zoals magnetrons of draadloze telefoons. Wanneer u een 2,4 gigahertz (GHz) draadloze (dect) telefoon gebruikt naast uw 2,4 GHz draadloze laptopcomputer, kan dit storing veroorzaken of de draadloze-netwerkverbinding volledig blokkeren. Gebruik als u tijdens het surfen op internet wilt bellen een vaste telefoon of een draadloze telefoon die op een andere frequentie dan uw draadloze netwerk werkt. . . De nabijheid tot het draadloze toegangspunt of de router, alsmede fysieke obstakels, kunnen invloed hebben op de kwaliteit van uw internetverbinding. U kunt de snelheid van uw internetverbinding verbeteren door dichterbij het toegangspunt te werken en ervoor te zorgen dat er zich geen (of zo weinig mogelijk) fysieke obstakels tussen het toegangspunt en de computer bevinden. Probeer het kanaal van de route te wijzigen, en kijk hoe de snelheid dan is, is de verbinding dán goed, Oja, laat de (beveiligde) router aanstaan, zo hou je het kanaal bezet, schakel je de router uit, dan neemt je buurman, met zijn router dat kanaal in. Het verbruik van je router, is in standby stand, wat stroomverbruik gelijk aan zo'n digitale wekker. Met name in woonwijken flatgebouw, heeft bijna iedereen een wi-fi router, daardoor Is het érg druk op de wi-fi kanalen. Daarom is het aan laten staan zo belangrijk. Dat is de beste garantie op een goede verbinding, wanneer je online wilt gaan. Door je router aan te laten kan je beter online gaan, dan wanneer je de router steeds weer moet inschakelen. Dus laat die router, mét wpa2 beveiliging aanstaan.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...