Ga naar inhoud

DeltaForce LandWarrior.


Aanbevolen berichten

Hallo, Ik heb dit spel laatst gekocht na wat gelezen over deze game en wat screenshots bekeken. En ik vind het teleurstellend qua graphics dit spel. Op de site van novalogic.com stond een mooi screenshot van een geweer, Ik installeer het en ik dacht dat mijn 3d kaart kapot was zo stoffig en lelijk vond ik deze wapens. Als je het water in loopt zie je een rand.... Terwijl ik toch over een geoptimaliseerde geforce 2 mx/400 beschik.... Is er een patch voor om de wapens wat mooier te maken, In DeltaForce 1 vind ik ze zelfs mooier... Ben ik de enige met dit probleem of is bij iedereen de wapens qua grafisch echt slecht.
Link naar reactie
Nee, je bent zeker niet de enige. Ik vind het spel werkelijk in ieder opzicht een aanfluiting! Grafisch is het volslagen inferieur aan ieder ander spel (vanaf digger), maar ook in andere opzichten lijkt het nergens op. Wat te denken van tegenstanders die met de loop van hun geweer tegen de muur staan wanneer je een kamer binnenkomt. Een van de kamers die, zoals alle andere kamers in het hele spel, gemeubileerd is met steeds dezelfde tafels en stoeltjes en verder niets. Of die wapens; je hebt wapens die bruikbaar zijn en die waardeloos zijn. Je kiest ze niet op grond van tactiek ofzo, je neemt gewoon bij iedere missie de goed functionerende wapens mee. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ga het eerstvolgende spel van Novalogic zeker illegaal op de kop tikken, om de stand gelijk te maken. Dit spel heb ik gekocht, maar het is zo verschrikkelijk slecht dat ik dit gewoon oplichting noem. :evil: Oh ja, ik heb een exemplaar van dit spel in de aanbieding. Mocht iemand dit meesterwerk willen kopen, stuur me dan maar even een mailtje. Ik kan het echt van harte aanbevelen :grin: _________________ "De internettisering der kinderpornografie is menig conservatief pedofiel een doorn in het oog." [ Dit Bericht is bewerkt door: Count Uilesnor op 2002-03-17 14:39 ]
Link naar reactie
Even wat anders over DF3. Ik vind het spel zelf overgins ook niet goed. Maar als ik het probeer te starten krijg ik deze melding. --------------------------- Program Error --------------------------- AUDIOMGR: Unknown Sound File .PWF --------------------------- OK --------------------------- Iemand een idee? Michel.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...