Ga naar inhoud

Unreal Tournament 2 komt eerder dan verwacht ! Unreal 2 is u


Aanbevolen berichten

De test van de engine : http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1580&p=1 Maar aangezien in het interview gezegd wordt dat de test bedoeld is om aan te geven wat een gemiddelde pc over 2 jaar moet aan kunnen ... zou ik de cijfers niet te letterlijk nemen. Ik denk zelf dat een 800 MHz CPU + GeForce 2MX de 'recommended' spec gaat worden, aangezien dat het systeem was waarmee de U2-screenshots waren gemaakt die recent te zien waren in de bladen. M.a.w. begin maar met sparen als je het spel echt op z'n best wilt zien. Het heeft m.i. nog geen zin om alvast upgrades te kopen tenzij je heel ver achterloopt. Grootste voordeel : de prijzen van CPU's & grafische kaarten zullen tegen die tijd nog een stuk lager zijn. Ik zelf wacht nog met een upgrade naar een 2GHz+ processor (heb nu 'maar' 800 MHz). Dat grapje zou mij nu +/- 700 Euro kosten, wie weet wat ik tegen die tijd zou kunnen kopen ...
Link naar reactie
Dan hebben we dus ook SF 2.0 rond die tijd :smile: Verder hoopte ik eigenlijk dat Unreal2 wel bijna zijn eindfase bereiken zou, alles wees er op dat hij al bijna af zou zijn :sad: JaFo: De prijzen van CPU's en videokaarten zijn dan niet lager, je krijgt alleen een sneller model voor het zelfde geld :smile:
Link naar reactie
[quote:528448e691] Op 11-03-2002 14:49, schreef BA: Dan hebben we dus ook SF 2.0 rond die tijd :smile: [/quote:528448e691] dream on dude, Opti heeft tegen die tijd beslist weer eens de helft van z'n "team" aan de kant gezet :wink: [quote:528448e691] Verder hoopte ik eigenlijk dat Unreal2 wel bijna zijn eindfase bereiken zou, alles wees er op dat hij al bijna af zou zijn :sad: [/quote:528448e691] och ... UT2 lijkt me net zo interessant. [quote:528448e691] JaFO: De prijzen van CPU's en videokaarten zijn dan niet lager, je krijgt alleen een sneller model voor het zelfde geld :smile: [/quote:528448e691] muggezifter ... :wink:
Link naar reactie
Ze waren al met de models voor SF 2.0 bezig: [img:d111f5ff59]http://www.strikeforcecenter.com/php-bin/getimage.inc?id=151579&width=640[/img:d111f5ff59] Dus ik verw8t dat het daarna niet zo heel erg lang meer duurt. En idd UT2 is ook erg interressant, maar ik zat eigenlijk wel een beetje op U2 te wachten, net als Doom III.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Op PlanetUnreal hadden ze deze week een nieuw filmpje van UT2 (of UT 2003 zoals het dus 'officieel' zal gaan heten) ... Het is erg groot (+/- 50 Mb) en de kwaliteit was slecht (het is opgenomen van een monitor met een simpele camera :sad:), maar wat er te zien was ... *kwijl* Vooral de demonstratie van de engine aan het einde waar ze laten zien hoe realistisch de lijken zullen vallen ... Link : http://www.fileplanet.com/index.asp?section=645&file=86347
Link naar reactie
idd Jafo je moet is vaker kijken in het "nieuwe game engines" draad on het Videokaarten forum. :wink: Dan had je die UT demo al op 20-3-2002 gehad toen ik hem poste. En dan niet via dat mega irritante slome Fileplanet maar via [url=http://www.unreal2power.de/Downloads/ut2.zip]deze[/url] snelle duitse link. :grin: O ja.. dat draad staat daar omdat we toch ergens die snelle videokaarten voor moeten gebruiken he. :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...