Ga naar inhoud

Spotnet


Aanbevolen berichten

Ik maak via Eweka.nl gebruik van Spotnet om files te downloaden. Voorheen ging dat goed. Maar nadat ik een reparatie aan de pc heb gedaan krijg ik steeds de melding "Er loopt al een instantie van spotnet". Mijn vraag is, hoe kan dit en hoe krijg ik het weer werkend. Ik ben van Windows 8, terug gegaan naar windows7.(Volledige nieuwe install) Dus register fouten zijn uitgesloten.
Link naar reactie
De reparatie had te maken dat de pc steeds vast liep. Mijn vermoeden was het geheugen, maar het was 1 van de geheugen slots. En ik wilde toch al terug naar Win 7. Maar spotnet gaf op de laptop dezelfde melding. Maar bedankt voor je tip, ik al naar dat forum gaan. Maar een ander forum, ga ik dan vreemd? :oops:
Link naar reactie
Ging het overigens om 1.8.1 van [url=http://www.spot-net.nl/]spotnet[/url] zelf? Of een door een gebruiker [url=http://nl.afterdawn.com/downloads/netwerk/nieuwsgroepen_software/spotnet.cfm]aangepaste versie?[/url] Als alternatief zou je overigens [url=http://www.spot-net.nl/spotlite/]SpotLite[/url] kunnen overwegen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...