Ga naar inhoud

irritante startpagina


anoniem

Aanbevolen berichten

Yeps, hoogstwaarschijnlijk is deze te verwijderen met sypwareremovers: twee progjes die je zeker moet installeren: - [url=http://security.kolla.de]Spybot Search & Destroy[/url] - [url=www.lavasoft.de]AdAware[/url] (wel de gratis versie...) Met deze even scannen en hoogstwaarschijnlijk: weg startpagina (+ een hoop andere rotzooi :wink: )
Link naar reactie
Probeer eens met [url=http://www.soft32.com/download_19014.html]CWShredder[/url]. Probleem niet opgelost dan doe je wat Utilitie al aangeeft: Download [url=http://www.soft32.com/download_19015.html]HijackThis[/url]. Unzip en run het programma. Klik op scan, save log en sla het log op als een .txt bestand. Kopieer en plak de inhoud in je volgende bericht.
Link naar reactie
[quote:2bf8aab305="WiSeGuY1975"]Ik weet niet zeker of dit de oplossing is maar je moet je computer vrij houden van spyware, gebruik adware om je computer regelmatig te contoleren op spyware.[/quote:2bf8aab305] Ik hoop voor jou dat je de startpagina kunt verwijderen zoals de antwoorden suggereerden. Ik heb het op deze manier ook geprobeerd maar zonder succes. Dit zijn zeer hardnekkige en agressieve progjes. Ik ben bang dat je het register in moet duiken en laten zoeken naar de gewraakte naam en hem zo verwijderen. Vaak haal je dit soort ongein binnen met bv. het updaten van Messenger o.i.d. Als je niet heel goed leest voor je klikt heb je snel iets dergelijks te pakken. PS. Vergeet niet een backupvan je register te maken voordat je ermee gaat stoeien.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...