Ga naar inhoud

dns


anoniem

Aanbevolen berichten

ok, laten we aannemen dat het dat gedeelte goed is ingesteld. Dan heb ik nog een paar vragen voor je. Ik neem aan dat je het over een HTML/webserver hebt. Kan je naar http://locahost ofwel http://127.0.0.1 gaan en krijg je dan iets te zien? Heb je een router? (Kabel/ADSL) Zo Ja - heb je het Externe IP adress(van de router) ingesteld als redirect voor het subdomein? (in het cpanel) - heb je ook NAT goed ingesteld op de router? - Als je 'm laat testen laat je dat dan doen door iemand anders online? (niet vanaf je eigen computer/netwerk?)
Link naar reactie
[quote:64156c4499="Double-X"]ok, laten we aannemen dat het dat gedeelte goed is ingesteld. Dan heb ik nog een paar vragen voor je. Ik neem aan dat je het over een HTML/webserver hebt. Kan je naar http://locahost ofwel http://127.0.0.1 gaan en krijg je dan iets te zien? Heb je een router? (Kabel/ADSL) Zo Ja - heb je het Externe IP adress(van de router) ingesteld als redirect voor het subdomein? (in het cpanel) - heb je ook NAT goed ingesteld op de router? - Als je 'm laat testen laat je dat dan doen door iemand anders online? (niet vanaf je eigen computer/netwerk?)[/quote:64156c4499] het is niet voor een website maar voor een teamspeak server, het addres is ts.matthijsvd.nl (zou het ook kunnen dat dat niet gaat?) 1) heb je het Externe IP adress(van de router) ingesteld als redirect voor het subdomein? (in het cpanel) ja dat heb ik gedaan 2) - heb je ook NAT goed ingesteld op de router? ja ook gedaan, want via ip welt het wel 3) Als je 'm laat testen laat je dat dan doen door iemand anders online? (niet vanaf je eigen computer/netwerk?)[/ door iemand anders natuurlijk
Link naar reactie
DNS kost even tijd, lokaal word je DNS ook tijdelijk gecached. Even naar start uitvoeren en daar intypen IPCONFIG /FLUSHDNS Ik heb toen ook zitten spelen met TS, maar zonder subdomein. Had toen ook al aardig wat probleempjes. Is die poort wel open in de Firewall? Je zou ook eerst kunnen proberen een Anonymous FTPtje op te zetten. En met www.net2ftp.com proberen om te kijken of je wel verbinding kan maken. Dan weet je of de link van de DNS naar het subdomein werkt.
Link naar reactie
[quote:8a36c2af26="Double-X"]DNS kost even tijd, lokaal word je DNS ook tijdelijk gecached. Even naar start uitvoeren en daar intypen IPCONFIG /FLUSHDNS Ik heb toen ook zitten spelen met TS, maar zonder subdomein. Had toen ook al aardig wat probleempjes. Is die poort wel open in de Firewall? Je zou ook eerst kunnen proberen een Anonymous FTPtje op te zetten. En met www.net2ftp.com proberen om te kijken of je wel verbinding kan maken. Dan weet je of de link van de DNS naar het subdomein werkt.[/quote:8a36c2af26] ts werkt zonder probleemen met mij Is die poort wel open in de Firewall? welke dan?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...