Ga naar inhoud

waarom verandert POP3 in cijferreeks


anoniem

Aanbevolen berichten

waarschijnlijk een programma(McAfee virusscanner of Zonealarm) verandert mijn POP instellingen en gebruikersnaam. bij tabblad servers: inkomende email moet staan pop.klmcabincrew.nl,maar dit wordt 127.0.0.1. Ook de gebruikersnaam wordt veranderd. Moet om toch mail te kunnen ontvangen nu elke keer handmatig deze aanpassingen doen. Is er een oplossing?
Link naar reactie
Als het goed is, zou je geen instellingen te hoeven veranderen. Wat email virusscanners vaak doen, is tussen de pop-client en de mailserver zitten, de AV software neemt de settings over van je emailclient en fungeert vervolgens als een soort mailservertje voor de client, vandaar dat daar de settings zijn gewijzigd. Nogmaals, het zou moeten werken zonder wijzigingen aan te brengen. Kijk eens goed de settings na van je AVsoftware en zorg ervoor dat die ook draait op het moment van email ophalen.
Link naar reactie
[quote:edae028ac2="Jip_Jip"]Ik weet dat 127.0.0.1 je localhost is of terwijl de internetpagina van je computer dan verwijst ie dus naar zichzelf. Kan best zijn hoor met een virus scan! Een oplossing gebruik NORTON![/quote:edae028ac2] Jep, die doet precies hetzelfde en gaat als localhost tussen je verbinding zitten... Enneh. kort je sig even in; 2 regels max.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...