Ga naar inhoud

database inladen in phpBB klopt niet


anoniem

Aanbevolen berichten

Beste mensen, Ik heb een nieuw phpBB forum in samenwerking met Ezportal in elkaar geweefd. Het werkt uitstekend. Nu heb ik deze gemaakt om de database van een 'oud' forum in te laden en zo een goed werkend forum te hebben. Dit doe ik door in config.php de naam van de database van forum A bij forum B te noemen. Wat moet werken: nieuwste berichten moeten bovenaan in Ezportal komen. Probleem: Het simpelweg aankoppelen van database A aan forum B zorgt ervoor dat het nog steeds niet werkt. :( En ik weet geen oplossing te verzinnen. Forum A: http://destroy.nl/negen/ Forum B: http://destroy.nl/groepnegen/ Heeft iemand een tip hoe dit wel kan werken. Zoals te zien werkt het bij forum A niet (data) en bij forum B wel. d.
Link naar reactie
Sorry, ik heb je vraag nu een paar keer doorgelezen, maar echt wijzer word ik er niet van. En call me stupid, maar de voorbeelden die je geeft maken het niet echt duidelijker voor me. Je geeft aan dat forum A niet werkt volgens verwachting en forum B wel. Wat is dan het verschil tussen die 2? En weet je wel zeker dat de berichten op de frontpage uit de tables cq. database komen die je nu probeert te koppelen? Heb je ook al vragen gesteld bij de makers of op een gerelateerd support-forum? Ik ken de software namelijk niet die je hier gebruikt dus het wordt voor mij wel heel erg glazen bol kijken.
Link naar reactie
ok, even ophelderen ( speciaal voor Annie ;) ) Forum A werkt, maar met Ezportal niet zoals ik het wil. Forum B werkt, ook met Ezportal zoals ik het wil. Doel: de database van forum A in forum B stoppen. Misschien dat alles dan werkt. Gedaan: Forum B heeft hetzelfde euvel als forum A. Wat wil ik: nieuwste berichten bovenaan in Ezportal pagina. Om te kijken wat ik bedoel: Forum A: http://destroy.nl/negen/ Forum B: http://destroy.nl/groepnegen/ Zelfde soort tabellen bestaan. d.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...