Ga naar inhoud

Beveiliging tegen kopieeren


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb een vraag over mijn website, namelijk; ik zie soms bij andere websites als je daar met je rechtermuisknop op klikt (om bijvoorbeeld een plaatje op te slaan van de website) dat deze site beveiligd is hiertegen en dan krijg je een schermpje in beeld dat de site beveiligd is. Mijn vraag is, kan ik dit ook op mijn website maken, en zo ja, hoe?
Link naar reactie
Hier zijn al vele topics over geweest, en het antwoord blijft "Nee, het is onmogelijk de site te beschermen tegen kopiëren". Neem dit dan ook alsjeblieft van me aan en ga er niet over in discussie, want het kan toch niet. (Zie ook de link onderaan de eerste pagina in [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=77895]Best Practices[/url]). - Bas
Link naar reactie
Als je al je plaatjes in stukjes knipt en zo sterk JPG comprimeert dat ze nog zo mooi zijn als je wilt, kan je de stukjes netjes in een table zonder randjes zetten zodat het eruit ziet als één plaatje. Er zijn weinig mensen die zin hebben om alle stukjes weer aan elkaar te plakken en bovendien zal het resultaat lelijker zijn wanneer deze persoon het 'gerepareerde' plaatje opnieuw als JPG opslaat. Je kan je plaatjes ook in Flash-objecten opslaan zodat het opnieuw opslaan als JPG ook een lelijker resultaat geeft. Deze methodes verhinderen het jatten van plaatjes niet, dat is inderdaad niet mogelijk. Maar ze maken het jatten van plaatjes wel zo irritant dat de dief geen zin meer heeft deze moeite te nemen.
Link naar reactie
[url=http://www.mozilla.org/]Mozilla [/url] [img:f0fca0e7e2]http://forum.fok.nl/i/s/worshippy.gif[/img:f0fca0e7e2] 1. [i:f0fca0e7e2]rechermuisklik[/i:f0fca0e7e2] of via het menu [i:f0fca0e7e2]View[/i:f0fca0e7e2] 2. Page info 3. Tabblad Media Om het rechermuisklik-opslaan principe irritanter te maken kun je het plaatje laten weergeven als achtergrond van een <table> of <td> en deze dan de juiste grootte geven.
Link naar reactie
  • 4 weken later...
Edit, broncode is weggehaald vanwege een mailtje[quote:5576107238]Hallo ls Zou u zo vriendelijk willen zijn om het gedeelte van mijn stam boom uit het forum te halen. en ik heb de site inmiddels aangepast, op mijn stamboom pagina`s werkt de rechter muisknop en contr.+ c niet, printen wil wel, maar dat is geen kopieren!! groet Harry.[/quote:5576107238] Anne
Link naar reactie
een dubbele no right click... [code:1:12d9876871] <html> <head><script language="JavaScript"><!-- function click(){if (event.button==2){alert('Niet kopieren, interesse mail naar harryvink@home.nl!')}}document.onmousedown=click// --> </script><script language="JavaScript"> <!-- Voor de leukste scripts ga je naar...--> <!-- Sentinelli’s Javascript! The source for all your Javascript and PHP --> <!-- function keypressed () { alert ("© Copyright 2003, interesse email harryvink.home.nl");} document.onkeydown=keypressed; --> [/code:1:12d9876871] en anders kan je altijd nog via : http://members.home.nl/harryvink/stamboom%20harry%20vink.htm beeld / bron doen in IE. geef het nu maar op; [b:12d9876871]het kan niet[/b:12d9876871].. t.
Link naar reactie
En ook kan je helaas (voor jouw) JAVA in NS6 uitzetten: [quote:fb2e79fe62]Kwartierstaat van Harm Kornelis VINK Generatie I 1 Harm Kornelis (Harry) VINK, Monteur, auto rijinstructeur, geboren op 14 06 1949 te Enumatil. Gehuwd op 29 jarige leeftijd op 19 10 1978 te Leek met Jantina Wilhelmina van ESCH, 25 jaar oud, geboren op 15 07 1953 te Enumatil.[/quote:fb2e79fe62]
Link naar reactie
beeld-->bron =kopieren rechter muisknop-->opslaan=kopieren printscreen (voor de n00bs naast f12 :P) en dan paint-->paste=kopieren dus NO WAY! je kan het ze wel moeilijk maken door de complete site als 1 of juist als heel veel gofjes te maken voorbeelden: http://www.sweaterbert.nl -->kopier maar eens text of http://www.tupacshakur.com kopier dat logo mah eens kijk dit maakt het wel irritanter MAAR het blijft mogelijk!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...