Ga naar inhoud

Anders dan standaard voettekst.


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb een worddocument, met 6 pagina's. Elke pagina is landschap en gedeelt in 2 kolommen. Nu wil ik pagineren als volgt: 1e pagina links 6 1e pagina rechts niets 2e pagina links 2 2e pagina rechts 5 3e pagina links 4 3e pagina rechts 3 Hoe doe ik dit? de eerste 2 pagina's gaan goed, maar de derde is gelijk aan de eerste. De search heb ik gebruikt, en sectie verdeling toe proberen te passen, maar het lukt me niet.
Link naar reactie
Ik begrijp hieruit dat je een A5 boekje (folder) wilt maken? Met welke versie van Word werk je, want de XP versie heeft de mogelijkheid om een boekje te maken al in zich zitten. Kijk dan eens [url=http://www4.hccnet.nl/404/index.cfm?fuseaction=cursussen.Homecursussen&id=61]hier [/url]Verder zijn er nog twee andere producten die tussen je applicaties en je printer zitten en waarmee je afdrukken kunt veranderen, o.a. naar een A5 boekje. Van één programma weet ik de naam nog, nl. [url=http://www.fineprint.com/]Fineprint[/url], maar er bestaat er dus nog een. Er is al een topic geweest op dit forum, kijk maar eens [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=104837&highlight=boekje+maken]hier[/url] Hopenlijk heb je hier iets aan?? Suc6
Link naar reactie
het probleem van word is dat ie de a5 pagina niet als een gewone pagina ziet maar een onderdeel van de landscape a4. hierdoor werkt de pagina nummering van word niet naar behoren je moet met de hand dus zelf de nummers plaatsen en er voor zorgen dat het niet mee schuift naar de volgende wp vanaf 6.1 ziet wel de a5 pagina als een losse pagina en kan je wel normaal nummeren.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...