Ga naar inhoud
  • 0

dualbooten


anoniem

Vraag

5 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Hallo, Volgens mij moet je eerst ME installeren, en daarna XP toewijzen naar een partitie. Wat je ook kan doen is met de rechtermuisbutton op het icoontje klikken van het programma dat niet werkt. Kies daarna eigenschappen en vervolgens Compatibiliteit. Kies voor ME en bevestig met OK. Het programma denkt nu dat je ME hebt. Probeers eens :P 8)
Link naar reactie
  • 0
[quote:df792992cf="lykele"]En wat je wil, zolang XP niet op de c is geinstalleerd maar op een andere partitie, kun je gewoon me installeren, xp cd erin en installatie is ok en je hebt dual boot[/quote:df792992cf] Maar als dat niet zo is dan moet xp eraf. Me kan alleen op cd c partitie en binnen de eerste zoveel mb van de hd, maar je kunt ook aan het rotzooien gaan met Bootmagic of iets dergelijks, en ik meen dat t dan niet hoeft. Makkelijkste is wel gewoon alles er af, ME erop, XP er naast (die maakt bootmenu) en klaar. Ook geen extra software nodig.
Link naar reactie
  • 0
[quote:08543307ad="windowsXP-PRO"]Hallo, Volgens mij moet je eerst ME installeren, en daarna XP toewijzen naar een partitie. Wat je ook kan doen is met de rechtermuisbutton op het icoontje klikken van het programma dat niet werkt. Kies daarna eigenschappen en vervolgens Compatibiliteit. Kies voor ME en bevestig met OK. Het programma denkt nu dat je ME hebt. Probeers eens :P 8)[/quote:08543307ad] Probeer op die manier GTA2 maar aan de praat te krijgen. Wie speelt dat nu dan nog? Ik :P
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...