Ga naar inhoud

Samen wassen


Alma-2

Aanbevolen berichten

Hallo, Ik werk nu bij bij een waserette waar wij kleding voor verschillende verzorgingstehuizen wassen. We willen nu twee locaties in één wasmachine doen omdat het zonde is als er soms heel weinig kleding in één wasmachine moet. Alleen hebben wij het probleem dat we geen tijd willen verliezen om weer kleding te scheiden van welke locatie het is. Hebben jullie misschien tips/ideeën hoe we kleding kunnen wassen van twee locaties en dat we dan na het wassen niet hoeven te scheiden? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Alma.
Link naar reactie
Is een beetje afhankelijk van de grote van de machine. Ik neem aan dat het een grote professionele machine is. Moet de kleding "los" gewassen worden of mag je dit ook in een grote waszak doen? Nadeel van een waszak is dat mpogelijk niet alles goed gewassen word en dat de machine dan 2 "ballen" wasgoed te verwerken krijgt waardoor de verdeling niet goed komt bij het centrifugeren. En bij het drogen moet het natuurlijk wel uit de zak.
Link naar reactie
Wij hebben wel wasmachines en drogers van Bosch die best groot zijn. Daarom vinden wij het zonde als wij bijvoorbeeld zo weinig zwarte was in één wasmachine moeten doen. Wij hebben wel van die grote netten gezien, maar we twijfel of die kleding dan honderd procent gewassen is. We hebben kleding van mensen waar ook urine bij is en dan is het heel erg belangrijk dat het weer schoon is. Het is heel erg moeilijk. Binnenkort krijgen we veel klanten erbij en wordt heel druk met meer kleding enzo.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...