Ga naar inhoud

zanussi ZWF 5140 P


w-de-hek

Aanbevolen berichten

E23 en staat geheel los van het verwarmen. E23 is afvoerpomp gerelateerd. Pompt hij nog wel af? Zo nee: controleer de pomp op vast zitten en slechte stekker verbinding. Zo ja blaas dan het slangetje van de nivo regelaar eens door. Bovenblad er af halen, nivo regelaar zit rechts boven. Slangetje van de regelaar aftrekken, goed in het slangetje blazen en slangetje weer terug zetten. probeer hem dan nog eens.
Link naar reactie
E68: aard fout in het verwarmings element of de bedrading hiervan. Meet het element door, moet tussen de 25 en 50 Ohm zijn maar oneindig tov aarde. 50V is te weinig, moet tijdens het verwarmen 230V zijn en bij het normaal draaien 0 V. Alleen heb je nu wel een ander meet instrument nodig of je moet hier ook weerstand waarden mee kunnen meten, dus niet alleen met een piepje maar echt met een duidelijke waarde.
Link naar reactie
Als dat tijdens het programma deel is waarbij hij moet verwarmen dan word of het relais niet ingeschakeld of is het relais defect. Maak de module open en controleer de relais op verkleuring/smeltplekken en losse soldeer contacten. Bij twijfel het relais doorsolderen. Zijn volgens mij de relais K1 en K2.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...