Ga naar inhoud

Maxtor harde schijf probleem


Aanbevolen berichten

Ik heb een probleem met een van mij harde schijven.Bij het opstarten geeft S.M.A.R.T een foutmelding dat de schijf corrupt is en dat ik hem moet vervangen.Als ik dan op F1 druk start de computer verder wel op, maar het duurt dan 10 minuten om bij het aanmeldscherm te komen. De harde schijf is nog maar minder dan 3 maanden oud.Het is een 80 GB maxtor schijf.Ik ben powermax nu aan het uitvoeren.Ik hoop op wat tips(zoals gewoon teruggaan naar de winkel :D ).
Link naar reactie
[quote:da8ff3d79f="BrigitteW"]SMART piept niet voor niks in de meeste gevallen, dus uitschakelen is toch wel een beetje de kop in het zand steken.[/quote:da8ff3d79f] Ben ik helemaal met je eens, SMART geeft juist aan of je fouten op je HDD hebt of niet. @allardje Als je ooit weer problemen met je hdd hebt kun je ook [url=http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm]Powermax[/url] downloaden en je hardeschijf controleren.
Link naar reactie
[quote:8f8c9ed686="Allardje"]Ik ben powermax nu aan het uitvoeren.[/quote:8f8c9ed686] [quote:8f8c9ed686="Red Dragon"]@allardje Als je ooit weer problemen met je hdd hebt kun je ook [url=http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm]Powermax[/url] downloaden en je hardeschijf controleren.[/quote:8f8c9ed686] Nog niet helemaal wakker? :wink:
Link naar reactie
[quote:a77811d6fd="Capone"][quote:a77811d6fd="Allardje"]Ik ben powermax nu aan het uitvoeren.[/quote:a77811d6fd] [quote:a77811d6fd="Red Dragon"]@allardje Als je ooit weer problemen met je hdd hebt kun je ook [url=http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm]Powermax[/url] downloaden en je hardeschijf controleren.[/quote:a77811d6fd] Nog niet helemaal wakker? :wink:[/quote:a77811d6fd] :oops: over het hoofd gezien. Volgende keer eerst maar een bak koffie als ik wat post ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...