Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Weet iemand hoe je een Zanussi zwf 5140p kunt resetten? Het lijkt er nl op dat de waterbeveiliging na het verhuizen van de machine is geactiveerd. Diverse checks gedaan, de machine slaat ook netjes aan, alleen is er geen watertoevoer in de machine. Toevoerslang e.d. allemaal ok!
Link naar reactie
Eerst de foutcode uitlezen svp. Sluit de deur en kies een willekeurig programma. Druk dan de toetsen Start/Pauze en Extra Kort samen in en houd ze ingedrukt. De lampjes Einde en Start/Pauze gaan nu knipperen in een bepaald patroon. Wat is dit patroon en in welke kleuren. Kies eens voor alleen afpompen. Gaat de pomp dan lopen? Kies eens voor alleen centrifugeren. Gaat de trommel dan ook draaien en komt hij op maximale toeren? Heb je het filtertje tussen slang en machine gecontroleerd, zit in het inlaat ventiel? En misschien te simpel: staat er wel water druk op de kraan ?
Link naar reactie
  • 1 jaar later...
  • 2 jaren later...
Branden/knipperen er lampjes? Zo niet: zet de machine aan op een willekeurig wasprogramma en start hem op. Druk dan de toetsen Start/Pauze en Extra kort samen in en houd ze ingedrukt. Wat is dan het knipper patroon van het Start/Pauze lampje? Kies ook eens alleen voor pompen. Wil de deur daarna wel open?
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...