Ga naar inhoud

Windows Mediacenter analoge TV


Aanbevolen berichten

Ik heb een pc gekocht met mediacenter, nu wil ik deze pc ook gaan gebruiken als harddiscrecorder dus ik heb een tvkaart nodig. Welke kaart (liefst USB) raden julllie mij aan als je kijkt naar het feit dat het goed moet werken met Windows Vista Mediacenter en het feit dat ik nog gebruik maak van analoge tv via de kabel. In de toekomst wil ik overgaan op digitale tv dus het zou mooi zijn als de kaart compatible is met beide vormen.
Link naar reactie
Welke computer heb je gekocht? Persoonlijk zou ik voor analoge TV een TV-kaart met hardware Mpeg2 encoder kopen. Hauppauge heeft slechts 1 oplossing met USB en die ondersteunt geen Digtale TV. Welke vorm van digitale TV wil je gaan gebruiken? Persoonlijk zou ik kiezen voor een interne kaart, even uitzoeken welkes soort kaart je nodig hebt, gewoon of laag, PCI of PCI-express?
Link naar reactie
[quote:40c4734b1a="Hans.Vosman"]Welke computer heb je gekocht? Persoonlijk zou ik voor analoge TV een TV-kaart met hardware Mpeg2 encoder kopen. Hauppauge heeft slechts 1 oplossing met USB en die ondersteunt geen Digtale TV. Welke vorm van digitale TV wil je gaan gebruiken? Persoonlijk zou ik kiezen voor een interne kaart, even uitzoeken welkes soort kaart je nodig hebt, gewoon of laag, PCI of PCI-express?[/quote:40c4734b1a] Ik heb een Compaq Presario SR5350 ([url]http://www.electrocorner.nl/detail.aspx?artcode=SYSDT0478[/url]) gekocht en waarschijnlijk wordt het digitenne van KPN. Dank alvast voor je reactie
Link naar reactie
Die computer heeft 1 PCI vrij en 2 PCI express 1x (=klein slot) vrij. Voor digitenne heb je uiteindelijk een CAM en bijbehorende hardware nodig. Of een externe ontvanger die gekoppeld moet worden aan de computer. Eigenlijk moet de computer dan zelfs een HDMI ingang hebben. Nu levert digitenne op dit moment 720x576 en dat is PAL resolutie. En daarvoor zijn nog geen speciale aansluitingen nodig. Je zou hier eens kunnen kijken: http://www.hauppauge.de/nl/site/products/data_hvr900_ci_bundle.html http://www.hauppauge.de/nl/site/products/data_ci.html http://www.hauppauge.de/nl/site/products/prods_hvr_internal.html http://www.hauppauge.de/nl/site/products/prods_hvr_external.html
Link naar reactie
[quote:cf702b46c3="Hans.Vosman"]Die computer heeft 1 PCI vrij en 2 PCI express 1x (=klein slot) vrij. Voor digitenne heb je uiteindelijk een CAM en bijbehorende hardware nodig. Of een externe ontvanger die gekoppeld moet worden aan de computer. Eigenlijk moet de computer dan zelfs een HDMI ingang hebben. Nu levert digitenne op dit moment 720x576 en dat is PAL resolutie. En daarvoor zijn nog geen speciale aansluitingen nodig. Je zou hier eens kunnen kijken: http://www.hauppauge.de/nl/site/products/data_hvr900_ci_bundle.html http://www.hauppauge.de/nl/site/products/data_ci.html http://www.hauppauge.de/nl/site/products/prods_hvr_internal.html http://www.hauppauge.de/nl/site/products/prods_hvr_external.html[/quote:cf702b46c3] Bedankt voor het advies!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...