Ga naar inhoud

Nieuwe digitale camera


Aanbevolen berichten

Ik weet niet of dit het juiste forum is, maar toch. Mijn ouders willen een nieuwe digitale camera kopen (eindelijk, deze is antiek, 2002). Eigenlijk wilden ze zelf beslissen, en de camera IN DE WINKEL kopen... Maar aangezien bijna alles wat ze kopen of verouderd of een miskoop is, stelde ik voor om mij te laten beslissen :wink: Maarrrrr... mijn verstand op het gebied van digitale cameras is niet al te best... Dus ik wou hier vragen welke jullie aanraden... Het apparaat moet de volgende spec's hebben: -Groot scherm -Minimaal 8 Megapixel -Rond de 200 Euro Reacties graag :D
Link naar reactie
[quote:7da303acc7="Obi-wan-kenobi"]Die 200 euro, is dat met of zonder de nodige accessoires? Tasje, extra accu ... En moet het een compacte camera zijn (bijv. Canon Ixus) of liever een minder compacte met een wat groter zoombereik? In welke regio moet die winkel zijn?[/quote:7da303acc7] hij mag iets minder compact zijn maar geen lompe kast. Ik ga em op internet bestellen... Qua accesoires, ik denk dat een extra accu altijd wel handig is.
Link naar reactie
Ok, ik denk in die prijsklasse aan een Fuji FinePix F50fd: http://www.digitalstreet.nl/product_info.php?cPath=21_29&products_id=4760&osCsid=3n8cfsivss22k1mguuj7qkik85 Review hier (highly recommended!): http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf50fd/page17.asp Extra accu bijv. hier: http://www.batteryking.eu/products/accu-digitale-camera/fuji/fuji-np50-np-50.html Dan houd je nog wat geld over voor een 2GB SD kaartje en een draagtasje (te vinden bij bijv. Mediamarkt).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...