Ga naar inhoud

Vreemd \'probleem\'met wasmachine


Sophiah

Aanbevolen berichten

Het probleem met onze Miele W3833 is het volgende. Ondanks dat de electriciteit is aangezet werkt de start knop overdags niet .... maar wel \'s nachts. De laatste 2 weken kan de wasmachine gedurende de nacht wel aangezet worden. Echter, zet je hem dan weer uit en wil je hem overdag weer aanzetten dan blijft de display uit. Heel vreemd probleem en ik ben het nog niet tegengekomen op internet. Iemand een idee misschien?
Link naar reactie
Dank voor je reactie! Het probleem doet zich sinds ongeveer 2 weken voor. Vanochtend stond de display aan, terwijl hij gisteravond uitstond. Helaas zit het snoer aangsloten op een schakelaar die met een aan/uitknop aangaat dus even de stekker in een verlengsnoer doen gaat niet zo makkelijk. Maar misschien toch het proberen waard want het blijft een raar probleem.
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
Het probleem is uiteindelijk opgelost. Er bleek in de meterkast een klein kastje te zitten met 2 drukknoppen, een rode en een groene. Nu bleek dit kastje alleen aangesloten te zijn op de stop waar alleen ook de wasmachine op zat aan gesloten. Wanneer de rode knop is ingdrukt dan kan er 24/7 gewassen worden. Echter, deze rode knop gaat, na eenmaal indrukken, redelijk snel weer uit, dus dan kreeg de wasmachine geen stroom meer. Het kastje bleek dus alleen nachtstroom te geven. Vandaar dat op zaterdag, zondag en feestdagen en tussen 23.00 uur en ca. 7.30 uur gewassen kon worden. Dank voor het meedenken in dit draadje! En excuses voor mijn verlate reactie.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...