Ga naar inhoud

Hit the 11k!! [3dmark2001]


Aanbevolen berichten

De kaart is chaintech, dus niet echt [i:08ebe0b169]top of the chain[/i:08ebe0b169]. De core stond up 309 en de mem op 615. Ik kan m'n cpu niet verder overclocken door de lock op m'n mobo. Ik kan niet veel aanpassen, alleen de front side bus. Dat is dus een beperking. M'n gegeugen is van een goedkoop merk, dus dat resulteerd ook al in een lagere score. ric, de 64 MB versie heeft een hogere core, en daardoor in sommige gevallen een tikkie sneller dan de 128 versie.
Link naar reactie
hartstikke mooi.... maar als iedere user nu een nieuwe draad gaat openen, omdat ie vindt dat ie zon hoge 3dmark score heeft, dan is het hier ook binnen de kortste een zootje.... :wink: ennuh, daarnaast is dit niet eens zon speciale score..... je GPU is flink overgeclocked, je hebt de FSB verhoogt... sorry, but nothing special here 8)
Link naar reactie
Hier is het videokaarten forum niet voor bedoeld. zoals turbulence min of meer al aangeeft. 11.000 is verre van impressive en niet echt nieuw. leuk van je dat je het hebt gehaald, zet het in je onderschrift of zo en begin er geen topic over. Even voor de duidelijkheid: Er bestonden al meerdere 3dmark2001score topics en er is ook een 3dmark2003 topic poll geweest. daar kon je je scores posten. niet zomaar hier. Deze gaat dan ook op slot.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...