Ga naar inhoud

AEG Lavamat w 1250 electronic


dimi-1

Aanbevolen berichten

AEG Lavamat w 1250 electronic PNC: 91400251800 S-NO: 32480334 Wasmachine centrifugeerde niet en pomp maakte hevig lawaai. Pomp vervangen en nieuwe koolborstels geplaatst(deze waren helemaal versleten). De wasmachine werkte weer en pompt ook weer geluidloos af, maar na het programma centrifugeren onderbroken te hebben begint hij nu op ieder programma te pompen zonder te centrifugeren. Weet iemand hoe je deze machine kan resetten? Alvast bedankt.
Link naar reactie
Ik denk niet dat dit een reset probleem is maar een nog/weer aanwezige fout. Probeer deze eens uit te lezen. Zet de machine aan op 60 graden Wit/Bont en druk dan de toetsen Voorwas en Vlekken samen in en houd ze beide ingedrukt. De lampjes Einde en Start/Pauze gaan dan knipperen in een bepaald patroon. Wat is dit patroon?
Link naar reactie
E41, deurvergrendeling defect/deur open. Sluit de deur een geef een klap met je vlakke hand op de deurvergrendeling. Probeer dan de machine opnieuw. Werkt hij niet, controleer dan de kabel tussen vergrendeling en de elektronica module, heb je deze soms los getrokken? Anders schakelaar vervangen.
Link naar reactie
  • 6 jaren later...
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...