Ga naar inhoud

Electrolux EWF14070W


René-6

Aanbevolen berichten

Ik heb een electrlux ewf 14070 w. Ik wil hem net aan gezet. En hij blijft maar pompen. Hij gaat niet door in het programma. We hebben het zeefje onder in de machine schoon gemaakt. Zat wel een doekje in en wat pluis De waterslang eraf gehaald en schoon gemaakt en weer aangesloten. Heb hem op centrifugeren gezet. De trommel draaid wel rond. Wat kan dit zijn.
Link naar reactie
  • Reacties 71
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
  • 2 weken later...
  • 5 maanden later...
Al een tijdje is soms mijn was natter dan de andere keer. Maar nu heb ik al 2 x dat tijdens het wassen de aan/uit knop rood knippert. Deur kan ik wel open maken maar dan is de was helemaal nat en hij heeft de wasverzachter niet gepakt.ik ben er ondertussen achter dat hij alleen maar water vult bij de start en dat was het. Verder niks meer.
Link naar reactie
Ook een EWF14070W? Graag het volledige type nummer en PNC nummer uit de deurrand even vermelden. Lees ook de foutcode eens uit. Druk als de machine water in neemt de toetsen Start/Pauze en Extra spoelen eens samen in en houd ze ingedrukt. Krijg je nu een melding op het display?
Link naar reactie
  • 4 maanden later...
Is inderdaad E82 E82: De programma knop staat in een vreemde status. Zet de machine eens uit en draai de programma knop stap voor stap door. Blijft hij ergens hangen? Zet hem dan op de uit positie en doe de netstekker er voor een paar uur uit. Probeer hem dan nogmaals. Als dit het niet op lost dan de machine aanzetten en de programma knop stap voor stap door draaien en tussen iedere stap 10 seconden wachten. Eindig in de Uit positie. Zet hem dan weer uit en weer aan
Link naar reactie
  • 4 weken later...
  • 1 maand later...
Hallo! Onze wasmachine (ecolux EWF 147110) pakt geen wasverzachter en soms ook geen wasmiddel. Daarnaast stopt hij regelmatig midden in het programma. Meestal brandt de startknop dan groen, soms brand hij rood. Als we dan weer op de startknop drukken, gaat hij weer verder met het programma. Wat is er mis, en wat kunnen we eraan doen?
Link naar reactie
Meerdere oorzaken mogelijk. Lijkt op een probleem met de water inname of water nivo meting. Probeer de foutcode eens uit te lezen. Zet de machne aan op een willekeurig wasprogramma en start hem op. Druk dan de toetsen Start/Pauze en Extra Spoelen samen in en houd ze ingedrukt. Welk kleuren/knipper patroon krijg je dan te zien?
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...