Ga naar inhoud

AThlon XP 1800+ palomino niet verder te OC'en?


Aanbevolen berichten

als ik in t faq las zag ik dat de palomino niet verder gaat als 1733mhz tot zover heb ik m ook geocd maar kan die niet verder vanwege die palomino chip? of krijgt ie t gewoon te heet, is op 1733 52 graden en gestressed 57 gr. Kan ik m nog verder overklokken of is dit het max? En kan iemand me een cpu cooler advieseren, liefst een temp gestuurde zodat die in de desktop niet zoveel lawaai maakt.
Link naar reactie
dit is een hele goede : Coolermaster Aero 7+ koper. Je kunt zelf dmv een draaiknop het aantal rpm instellen en hij koelt erg goed. Ik heb er met mijn P4 versie behoorlijke prestatiewinsten mee gekregen. [url]http://silverapp1.mycom.nl/MyCom/Store/productdetailedinfo.do?productID=44978&productType=1[/url] videoreview: [url]http://www.3dgameman.com/vr/coolermaster/aero_7_cooler/video_review.html[/url]
Link naar reactie
[quote:f9c0e69c06="Vandread"]Palomino overclockt gewoon voor geen meter.... echt veel verder ga je zelfs niet komen met een andere koeler...[/quote:f9c0e69c06] Dat had ik al begrepen van Jasper G. en dat is ook niet waarvoor ik die nieuwe cooler wil, ik wil me CPU temperatuur gewoon wat omlaag hebben :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...