Ga naar inhoud

wasmachine bosch


Aanbevolen berichten

Ik neem aan dat het wassen lampje ook brand. Dan heb je foutcode E63/F63 wat staat voor "tilt" Controleer alle stekker verbindingen op de module boven in de machine achter de bedienings toetsen. Bovenblad er af en je kunt er bij. Probeer daarna de machine te resetten. - Sluit de deur - Zorg dat de programma knop op Uit staat. - Draai programma knop door naar Spoelen. - Druk de centrifuge snelheid knop in en houd deze ingedrukt. - Draai de programma knop door naar Centrifugeren. - Laat de centrifuge snelheid knop los. - Draai de programma knop door naar Uit Als het mee zit werkt de machine nu weer.
Link naar reactie
  • Reacties 133
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Hallo Harry, een aantal dagen geleden heb je me via dit forum verteld hoe ik de wasmachine moet resetten. Helaas werkt het niet. Na het sluiten van de deur draai ik de knop naar centrifugeren maar dan gaat niet de Start/pauze knop knipperen maar beginnen de lampjes van de toerentallen en het wasmandje daar onder te knipperen. Ook kan ik de knop van de toerentallen niet indrukken omdat dit een tiptoets is. De machine kan ook geen foutmelding aangeven omdat er geen display inzit. Misschien weet jij een andere manier om hem te resetten?
Link naar reactie
Is volgens mij toch echt de juiste procedure. En de knop voor de toerental selectie kun je toch ingedrukt houden? Of we hebben het niet over de zelfde machine. Zie http://www.bosch-home.nl/supportdetail/product/WAE28172EX/09#/Tabs=section-manuals/ Als de gebruiksaanwijzing/afbeelding niet klopt, zoek dan op deze site even naar F21, E21, F43 of E43. Daar worden verschillende reset procedures beschreven. Laat even weten welke dan de juiste is.
Link naar reactie
Hoi we hebben een bosch maxx 6 WAE24190NL/09 de machine bij de laatste was niet gecentrifugeerd, nu knipperen alle lammpjes als ik een programma start. We hebben gereset daarna begint het programma met water maar verder loopt het niet, de klok blijft vaker tikken maar er gebeurd verder niets. Wat nu te doen!
Link naar reactie
  • 4 weken later...
  • 5 maanden later...
  • 5 weken later...
  • 4 maanden later...
Kun je niet resetten als je niet eerst de koolborstels hebt vervangen, dat is bijna altijd de oorzaak. Controleer de lengte hiervan en indien korter dan 15 mm deze op voorhand vervangen. Zie https://www.youtube.com/watch?v=N_r8d93xPYw om bij de motor te komen. Als je de motor er niet uit wilt halen dan moet het front er af, jou machine heeft een bodemplaat waardoor je er vrij slecht bij kunt. Zie https://www.youtube.com/watch?v=oUzPLx_WRMY Resetten: zoek op deze site naar F21, E21, F43 en E43 en de reset voor jou machine staat er tussen.
Link naar reactie
  • 4 weken later...
  • 2 weken later...
Ik heb een Bosch wasmachine (E nr.: WAE28471NL/07 De was programma's duren altijd veel langer. Was programma gaat netjes door totdat de klok op 0:01 staat en dan komt er weer zo'n 39 minuten bij. Ik krijg geen foutmelding. Het water wordt volgens mij ook niet echt heet (althans na het open maken is het koud) en ik vind dat het na de wasbeurt ook een beetje stinkt. Ik heb daarom (Volgens de handleiding) ook het programma voor 90 graden gestart zonder wasgoed, maar het ruikt nog steeds niet fris en na het openen denk ik echt niet dat het water erg heet is geweest. Ik heb de afvoer pomp schoon gemaakt, volgens de beschrijving uit het boekje. Enig idee wat ik nog meer kan doen? Alvast bedankt!! Gr., Olaf.
Link naar reactie
  • 3 maanden later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...